Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Görmez'den muhtarlara mesaj

Başkan Görmez'den muhtarlara mesaj

Muhtarlar günü nedeniyle Torbalı’da düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, demokrasinin en güçlü halkasının muhtarlar olduğunu belirterek, “ üstlendikleri sosyal sorumluluk, milletle devlet arasında kurdukları köprü, fedakârlıklarıyla demokrasimizin sembolü sizlersiniz” d

  • Ege Postası
  • 19.10.2016 - 11:09

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Torbalı’da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Sabah saat 10,00’da Atatürk Meydanı’nda toplanan muhtarlar Atatürk anıtı önüne çelenk bıraktılar. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de Atatürk Meydanı’nda düzenlenen merasimde hazır bulundu. Burada ilçede görev yapan mahalle muhtarlarına hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan Görmez ,yerel yönetimlerin muhtarlarla iyi ilişkiler geliştirmesinin önemine vurgu yaparak, “Torbalı Belediyesi olarak mahalle ve köylerimizde yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalarımızda muhtarlarımızla istişare içindeyiz. Sizlerin fikir ve görüşlerine önem verdiğimizi bilmenizi isterim. Belediye Başkanı olarak kapım da telefonum da halkın temsilcileri olan sizlere her zaman açık. İstediğiniz her an bana ulaşabilirsiniz. Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlarımızı toplayarak devletimizin muhtarlara verdiği önemi gösteriyor. Bu vesileyle Muhtarlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Muhtarlar, Atatürk Anıtı önündeki resmi merasimden sonra Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in konuğu olarak Belediye binasına geçtiler. Burada muhtarlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.