Dolar 32,5237
%0.27
Euro 34,8078
%0.19
Altın 2.444,990
%0.26
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhittin Selvitopu koronavirüse yakalandı! Çıray o toplantıyı işaret etti

Muhittin Selvitopu koronavirüse yakalandı! Çıray o toplantıyı işaret etti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu koronavirüse yakalandı. Öte yandan Selvitopu'nun koronavirüse yakalanmasının ardından akıllara geçtiğimiz günlerde AFAD Koordinasyon Merkezindeki Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un öncülüğünde gerçekleştirilen toplantı geldi. İYİ Parti İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, toplantının düzenlenme şartlarını eleştirirken, "İzmir için Covid alarmı veriyorum" uyarısında bulunmuştu.

  • Ege Postası
  • 07.11.2020 - 11:14

EGEPOSTASI-  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu koronavirüse yakalandığını duyurdu. 

Evde karantina sürecine giren Selvitopu, yakın zamanda kendisiyle temas halinde olan kişilerin test yaptırmasını söyledi. 

Üzücü haberi sosyal medya hesabından duyuruan Selvitopu, “Covid-19 test sonucumun pozitif çıktığını öğrendim. Genel sağlık durumum iyi. Eşimle birlikte evimde izoleyim. Yakın zamanda temasta bulunduğum kişilerin, tedbir amaçlı kontrollerini yaptırmalarını rica ediyorum. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Sağlıkla kalın...” ifadelerini kullandı.

İZMİR İÇİN COVID ALARMI!

Öte yandan geçtiğimiz günlerde, AFAD Koordinasyon Merkezinde İzmir’de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremi değerlendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir milletvekilleri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve diğer yetkililer katıldı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, toplantının düzenlenme şartlarını eleştirirken, uyarıda bulunmuştu.

Toplantının koronavirüs tedbirlerine uygun olmadığını savunan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, 5 Kasım'da "İzmir için koronavirüs alarmı" verirken, toplantıda bulunan belediye başkanlarından Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bugün koronavirüse yakalandığı duyurdu.

İZMİR İÇİN COVID ALRMI VERİYORUM!

Çıray'ın 5 Kasım'da paylaştığı mesaj: "Üzücü depremde 114 kişiyi kaybettik. Ama sadece geçen hafta "resmi rakamlara"göre  540.. Ve 9 ayda 10 binden fazla insanımız COVID'e kurban gitti.
Bugün deprem için bizi topladıkları salon tam bir bulaşma ortamıydı.
Ciddiyet, daha çok ciddiyet!

Deprem kurtarma ekiplerinin tamamı COVID testi yapılarak karantinaya alınmalı. O çevrede ve çadırlarda yaşayanlara özel ihtimam gösterilmeli ve tarama testleri yapılmalı. Filyasyon ekipleri Bayraklı ve çevresinde yoğunlaşmalı. Vs vs.."

GEREKSİZ KALABALIK YAPMAK YANLIŞTI!

Çıray bugün yaptığı açıklamada ise "Bu toplantıya katılanlardan Karabağlar B.B. ve BŞ.B.B.Y'nda COVID çıktı. Sahadaki itfaiyecilerde ve olay yerine giden bir mv'de de çıkmış. Ayrıca içeriden ve dışarıdan yardım için gelenlerde de çıkıyor. Orada gereksiz kalabalık yapmak yanlıştı." dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.