Dolar 32,2247
%-0.17
Euro 34,7883
%-0.1
Altın 2.422,120
%-0.12
Bist-100 10.056,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir yardım kampanyası başlattı

İYİ Parti İzmir yardım kampanyası başlattı

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı depremde zarar görenlere destek amacıyla deprem bölgesinde il yönetim kurulu koordinatörlüğünde Kri'z Masası kurarak yardım kampanyası başlattı.

  • Ege Postası
  • 03.11.2020 - 10:36

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Kri'z Masası kurarak depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

İl yönetimi koordinatörlüğünde ilçe teşkilatlarının katkılarıyla toplanan ve çevre illerdeki İYİ Parti teşkilatlarından gelen yardım malzemeleri çok sayıda depremzedeye dağıtılıyor.

İYİ Parti İzmir il ve ilçe teşkilatları adına, depremde kaybedilen vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara şifa dileklerini ileten İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İzmir’lilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Deprem kriz masasında; tüp gaz ile çalışan kamp sobaları, masa, sandalye, hijyen malzemeleri, kıyafet, tuvalet kağıdı, plastik çatal-bıçak-kaşık, ıslak mendil, battaniye, ayakkabı, mont çocuk bezi vb. yaşamsal ürünler bulunmaktadır.

Nöbetleşe olarak gece gündüz hizmet veren ekip Adalet Mahallesi, 1593/3 sok. No:6 Bayraklı Emek Sitesi’nde konuşlanmış durumda. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar Kri'z Masasının 0(506) 429 58 99 ve 0(532) 551 71 39 numaralı telefonlarından irtibata geçebilirler.

İYİ Parti'den yapılan açıklamada;

"İYİ Parti İzmir ailesi depremin olduğu ilk günden itibaren afetzedelerin yanında olmaya, acıları paylaşıp, ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor.

Sahada depremzedeler ile sürekli temas halinde olan İl Başkanımız Hüsmen Kırkpınar öncülüğünde il, ilçe yöneticilerimiz ve meclis üyeleri ile gecelerini gündüzlerine katarak nöbete devam etmektedirler.

Havaların soğumaya başlamasıyla diğer il başkanlıkları ile koordineli çalışmalar sayesinde gerekli malzemelerin acilen temini ve afetzedelere ulaştırılmasındaki hassasiyette önemsemektedir.

Sahada İzmir’in pandemi koşullarında böyle büyük bir afeti yaşamasının ardından, halkla bütünleşen dert dinleyen, derman arayan İyi Partililer vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmaya devam ediyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.