Dolar 32,2629
%0.02
Euro 34,6917
%-0.05
Altın 2.400,530
%0.01
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Miniklere ‘Başkan ve hediye sürprizi’

Miniklere ‘Başkan ve hediye sürprizi’

Eğitime yaptığı katkılarıyla adından söz ettiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilkokula yeni başlayan öğrencilere 3 bin 500 kırtasiye seti hediye etti

  • Ege Postası
  • 23.10.2012 - 11:48
 İZMİR -“Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızla gelişir” inancıyla bu iki alanda verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilkokula bu yıl başlayan minikleri sevindirdi. İlçedeki 13 okulu Yardımcısı Mehmet Tuncer ile birlikte ziyaret eden Başkan Şenol, kalemden silgiye, boyadan deftere kadar için bir yıl içinde gerekli tüm kırtasiye malzemelerinin yer aldığı setleri, öğrencilere hediye etti. Hediyeleri aldıkların sevinçleri yüzlerine yansıyan öğrencileri nasihat veren Şenol, “Derslerinizi iyi çalışın ve öğretmenlerinizi üzmeyin” dedi.

Yaklaşık 3 bin 500 kırtasiye setinin dağıtımının yapıldığını söyleyen Şenol, “Çocukları okula yeni başlayan veliler, en az onlar kadar heyecanlı oluyor. Bu nedenle daha okul açılmadan kırtasiye malzemelerini alıyorlar. Biz bir yıl boyunca ihtiyaçları olan kırtasiye malzemelerini, okulların açılmasından bir ay sonra hediye etmeyi uygun bulduk” diye konuştu. İlçede ailelerin ekonomik durumu yetersiz olan öğrencilere ücretsiz forma dağıtımı da yaptıklarını belirten Şenol, şöyle devam etti: “Bu ülkenin geleceği olan gençleri hayata iyi hazırlama konusunda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.