Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor'da kongre kararı

Menemen Belediyespor'da kongre kararı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu şampiyon tamamlayıp tarihinde ilk kez adını 1. Lig'e yazdıran Menemen Belediyespor olağanüstü genel kurul kararı aldı. Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e çıkma hakkı elde eden Menemen Belediyespor'da Cenk Laleci yeni sportif direktör oldu. Eski başkan aday oldu

  • Ege Postası
  • 08.05.2019 - 11:53

Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin başkanlığında toplanan yönetim, kongre tarihlerini de belirledi. Sarı-lacivertli kulübün ilk toplantısının 25 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te Menemen İlçe Stadyumu'nda yapılacağı, çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantının ise 1 Haziran 2019 tarihinde aynı yer ve saatte gerçekleşeceği ifade edildi. Genel kurulda eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'ın kulüp başkanlığına aday olacağı bildirildi. 

Yeni Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un da Şahin'e karşı bir kişiyi aday göstereceği ifade edildi. Tahir Şahin'in başkan seçilmesi durumunda Menemen Belediyespor'u şirketleştireceği ve kulübün adını Menemenspor A.Ş olarak değiştireceği bildirildi. Tahir Şahin, 20 yıldır Menemen Belediyespor'a hizmet ettiğini belirterek, "Tarih yazarak şampiyon olduk. Gelecek sezon Altınordu modelini benimseyeceğiz ve bütçemizi sarsmadan iyi bir takım kuracağız" dedi.

Öte yandan İzmir ekibinde yardımcı antrenör Cenk Laleci sportif direktörlük görevine getirildi. (DHA)

Menemen Belediyespor'a yeni sportif direktör

Menemen Belediyespor'dan yapılan yazılı açıklamada, takımda kaptanlık yaptıktan sonra antrenör olarak görev alan Cenk Laleci'nin yeni sezonda sportif direktörlük görevinde getirildiği bildirildi.

Cenk Laleci, yaptığı açıklamada yıllardır Menemen Belediyespor'da bulunduğunu ve kulüpte ne görev verilirse yaptığını belirtti.

Menemen Belediyespor'da yetiştiğini kaydeden Laleci, "Bu göreve getirildiğim için mutluyum. Amacımız takımımızı 1. Lig'de iyi yerlere getirmek ve ilçemizin adını en iyi şekilde duyurmak. Bunun için çalışmaktan yorulmayacağız. Haziran ayı sonunda takımımız topbaşı yapacak." dedi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.