Dolar 32,2820
%0.06
Euro 34,9752
%-0.02
Altın 2.447,910
%0.07
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Play-Off öncesi Kaf-Kaf'a moral

Play-Off öncesi Kaf-Kaf'a moral

Karşıyaka Kanarya Severler Derneği, 2.lig’e çıkabilmek için Yükselme Play-Off'ta eşleştiği rakibi Van Büyükşehir Belediyespor'la 10 Mayıs Cuma günü karşılaşacak olan Karşıyaka Futbol Kulübü futbolcularını tesislerde ziyaret ederek futbolculara baklava ikram ederek moral aşıladı.

  • Ege Postası
  • 08.05.2019 - 06:18

Türkiye 3.lig de mücadele eden Karşıyaka futbol takımını oynadığı 34 maç sonunda topladığı 55 puanla ligi 4.cü sıra da tamamladı. Bu sonuçla 2.lig’e çıkabilmek için Yükselme Play-Off’ta mücadele hakkı kazanan Karşıyaka Futbol takımı 10 Mayıs Cuma günü çıkacağı Play-Off ilk maçına destek veren, Karşıyaka Kanarya Severler Derneği, Karşıyakalı futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek baklava ikram etti.

BİZ SİZE GÜVENİYORUZ

Karşıyaka Kanarya Severler Dernek Başkanı Şeref Körk ziyaretle ilgili şunları söyledi;

‘Bizler Karşıyakalı olarak Futbolcularımıza ve hocamıza Cuma günü oynayacağımız Play-Off ilk maçımızda başarılı olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz. İlk maçta alacağı sonuçla ikinci maça avantajlı çıkacağından şüphemiz yok. Onlara olan güvenimizi göstermek içinde bu gün antrenmanda sporcu kardeşlerimi ve hocamız ziyaret ettik Karşıyaka’mızı yeniden Süper Lige çıkarabilmek için adım adım ilerliyorlar.İnanıyoruz ki Karşıyaka’mız önümüzde ki sezon 2.lig’de mücadele edecek.’ Dedi

Karşıyakalı futbolcularda bu güvene layık olacaklarını ifade ederek Cuma günü oynayacakları ilk Play-Off maçından galip gelerek ikinci maça avantajlı çıkma sözü verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.