Dolar 32,4021
%0.13
Euro 34,8022
%0.03
Altın 2.397,420
%0.03
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te zabıta denetimleri arttırdı

Menderes'te zabıta denetimleri arttırdı

Menderes Belediyesi Zabıta Ekipleri Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki denetimlerini arttırdı. Gıda konusunda denetimler gerçekleştiren ekipler sağlıksız koşulların oluşmasına göz açtırmıyor.

  • Ege Postası
  • 04.07.2015 - 11:27
11 Ayın Sultanı Ramazan nedeniyle Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki işyerlerinde denetimlerine ağırlık verdi. Özellikle gıda işiyle uğraşan işletmelerde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, sağlık ve hijyen konularında denetimler gerçekleştirirken, fırınlarda da gramaj kontrolleri gerçekleştiriyor.

Sağlık önceliğimiz
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, önceliklerinin sağlık olduğunu belirterek, “ Ramazan ayıyla birlikte zabıta ekiplerimiz tarafından yürütülen denetim çalışmalarına yoğunluk verdik. İlçemizde yer alan işletmelerimizde gerçekleştirilen denetimlerde ruhsat, fiyat tarifesi, hijyen, gramaj konularına dikkat ediliyor. Her şeyin başı sağlık, bu nedenle gıda işi ile uğraşan işletmelerimizde sıkı denetimler gerçekleşiyor” dedi.

Sorun yok
Ramazanın ilk gününden itibaren denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Soylu, “ Ramazan ayı boyunca ekiplerimiz 7-24 denetimlerini sürdürecek. Vatandaşımızın mağdur olmaması için her türlü uygulamayı yapıyoruz. Şu ana kadar süren denetimlerde herhangi bir soruna rastlanmadı. Esnaf kardeşlerimize de duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.  
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.