Dolar 32,4673
%0.14
Euro 34,8544
%0.15
Altın 2.439,010
%0.16
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Market hırsızlarına suçüstü

Market hırsızlarına suçüstü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, devriye görevi yapan polis ekiplerinin dikkati sayesinde 2 kişi, marketten hırsızlık yaparken yakalandı. Devriye görevi yapan polislerin dikkati sayesinde yakalandılar...

  • Ege Postası
  • 07.08.2018 - 11:44

Kunuri Sokak'ta, gece saatlerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, ışıkları kapalı olan marketin içinde karartı olduğunu fark etti.

Bunun üzerine marketin etrafını saran ekipler, hırsızlık yapmak için kepenk ve kapı kilidini kırarak, içeri girdiği belirlenen A.A. (29) ve M.S.'yi (21) suçüstü yakaladı.

Hırsızların, çeşitli markalarda 300 paket sigara ile marketin kasasındaki 11 bin TL, 200 dolar ve 6 kredi kartını çuval ve poşete doldurup, götürmek üzere oldukları anlaşıldı.

A.A. ve M.S., gözaltına alınırken, çalmaya çalıştıkları sigara, para ve kredi kartları da daha sonra sahibine teslim edilmek üzere polis merkezine götürüldü. Markette parmak izi incelemesi yapan polisler, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

ÖDEMİŞ'TE ÇALDILAR TİRE'DE YAKALANDILAR!

Ödemiş ilçesinde çalınan otomobil, Tire'de yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, Tire ilçesine giriş yapan bir aracın plaka tanıma sistemli kamera yardımıyla çalıntı olduğu tespit edildi. Bunun üzerine otomobili takibe alan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı Adnan Menderes Bulvarı'nda durdurdu. 

Sürücü A.E. (25) kaçmaya çalışmasına rağmen gözaltına alındı. 

Aracın Ödemiş Ovakent’ten çalındığını tespit eden ekipler, otomobili jandarmaya teslim etti.

KEMALPAŞA'DA HAYVAN HIRSIZLIĞINA 2 TUTUKLAMA

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yeni Mahalle'de yaşayan M.A.K'nin Kurban Bayramı'nda satmak için beslediği bir büyükbaş hayvanın çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. 

İlçe giriş ve çıkışında kontrol noktası oluşturan ekipler, plakası açıklanmayan bir kamyoneti durdurdu. Kamyonet kasasındaki büyükbaş hayvanı çaldıklarını itiraf eden B.Ç. (43) ve Y.Ç (72), gözaltına alındı. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.