Dolar 32,3434
%-0.05
Euro 34,8073
%0.05
Altın 2.390,520
%-0.26
Bist-100 10.224,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Makam odası gibi durak!

Makam odası gibi durak!

Aydın’da makam odası gibi durak dönemi! Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehir içi minibüs duraklarına getirdiği yeni tasarımla vatandaşın yüzünü güldürdü.

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 11:25
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesinde şehiriçi minibüs duraklarını, cumhuriyetin ilk yıllarındaki konsepte uygun şekilde yeniden dizayn ediyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği duraklarda, deri koltuklar ve sehpa bulunuyor. Uygulamanın yayılacağını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, dekorasyonda cumhuriyet dönemi konsepti uyguladıklarını söyledi.
 
Cam ve profilden yapılan eski durakların yerine, otantik görünüme sahip yeni duraklar, ilk olarak Adnan Menderes Bulvarı’nda vatandaşın beğenisine ve kullanımına sunuldu.

Öncelikle duraklardaki profil oturaklar kaldırılarak, tek kişilik ahşap işlemeli deri koltuklar yerleştirildi. Koltuklar arası küçük mermer sehpaların da koyulduğu durakların ortasına ise yine cumhuriyet dönemi avizeler konuldu.



Durağın profil olan bölümleri ise Aydın’ın sembolü zeytinyağı ve incirin rengi, sarı işlemeli profillerle daha gösterişli hale getirildi. Adeta lüks bir makam odasını andıran şehiriçi duraklar, yerleştirilen kameralarla 24 saat izlenecek.

Vatandaşlar, durakların yeni şeklinden oldukça memnun olduklarını ve uygulamayı destekledikleri belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.