Dolar 32,4289
%0.02
Euro 34,7326
%-0.2
Altın 2.425,970
%-0.37
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Kalyoncu'dan Soyer'e çok sert sözler: İzmir'in kabusu...

MHP'li Kalyoncu'dan Soyer'e çok sert sözler: İzmir'in kabusu...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yüzüncü yılında İzmir’in sokaklarında üstü açık otobüste bandoyla dolaşarak İzmirlilerin bayramını kutladığı görüntülerin yankıları sürüyor. MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu'dan Başkan Soyer'e sert eleştirilerde bulundu. Kalyoncu, "Biz dedik bu İzmir’i kabusla uyandıracak diye hani uyuyan şehirdi ya!Odun koysan seçilir artık yok diyordu ya!Odun kim acab? İzmir’de nerede olduğunu bilmeyen Başkan, otobüsün üzerinde dans etmeyle başkanlık olmuyor." ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 25.04.2020 - 19:12

EGEPOSTASI- Koronavirüs salgını nedeniyle meydanlarda yapılamayan 23 Nisan kutlamaları bu yıl evlerde ve balkonlarda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer de üstü açık otobüsle kentin sokaklarında dolaşarak İzmirlilerin bayramını kutladı.

Başkan Soyer'in otobüsün üzerinde dansları ve marşlara eşlik etmesi muhalafetin tepkisini çekti. Soyer en fazla eleştiriyi Karabağlar'dan geçerken, "Nerdeyiz, nere bura" sorusunu sorunca aldı.

AK Partili siyasilerin ardından MHP'li vekil Hasan Kalyoncu da görüntüler üzerinden Başakn Soyer'i hedef aldı. Kalyoncu çok sert eleştirilerde bulundu.

Kalyoncu, "Biz dedik bu İzmir’i kabusla uyandıracak diye hani uyuyan şehirdi ya!Odun koysan seçilir artık yok diyordu ya!Odun kim acab? İzmir’de nerede olduğunu bilmeyen Başkan, otobüsün üzerinde dans etmeyle başkanlık olmuyor.O kadar şey öğrendin bide zeybek oynada görelim İzmir’in kabusu" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.