Dolar 32,4324
%0.03
Euro 34,7166
%-0.25
Altın 2.421,530
%-0.56
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe Başkanı Koç, Cemil Tugay'a sahip çıktı

İlçe Başkanı Koç, Cemil Tugay'a sahip çıktı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, son günlerde arazi satışı üzerinden belirli kişilerin sert eleştirilerine maruz kalan Belediye Başkanı Cemil Tugay'a sahip çıktı. Koç, "mesnetsiz yalanlarla Karşıyaka Belediye Başkanımıza saldırmanın ve bunu özellikle belirli kişilerin yapmasının altında neler yatmaktadır'"dedi.

  • Ege Postası
  • 24.04.2020 - 21:33

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, yazılı açıklama yaparak, belirli  çevrelerin mesnetsiz yalanlar ve itibarsızlaştırma çabalarına karşın Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın arkasında olduğunu açıkladı.

Başkan Koç yaptığı açıklamada, "Bu günlerde mesnetsiz yalanlarla Karşıyaka Belediye Başkanımıza saldırmanın ve bunu özellikle belirli kişilerin yapmasının altında neler yatmaktadı? Partimizi ve Karşıyakamızı itibarsızlaştırmaya çalıştıkları bu gücü nereden kimden alıyorla? Kimse amacına ulaşamayacak, dün neredeydiniz, ne istendi verilmedi acab? nedenler çok.
CHP Karşıyaka Belediye başkanımın sonuna kadar arkasında duracağımı herkes bilsin, belediye başkanımı ve partimi kimseye karalatmam böyle bilinmeli. Gerçekleri çarpıtanlar, kanunları yok sayanlar, kendi penceresinden bakanlar, gündem olmak isteyenler bunu kafanıza sokun." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.