Dolar 32,3072
%-0.09
Euro 34,7652
%-0.13
Altın 2.383,640
%-0.41
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Dervişoğlu'ndan manidar seçim hareketi!

MHP'li Dervişoğlu'ndan manidar seçim hareketi!

MHP İzmir Teşkilatı’nın sembol isimlerinden İl eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan 7 Haziran seçim sürecinde manidar bir hamle geldi. İzmir’den milletvekili aday adayı olan ancak aday listelerinde yer bulamayan Dervişoğlu, farklı illerde partinin adaylarına destek vermek için İzmir’den ayrıldı. Ankara’da adaylarla birlikte alanda partiye oy isteyen Dervişoğlu, “İzmir’de her iki seçim bölgesinde de çok tecrübeli 2 kıymetli adayımız var. Onlar benim desteğime ihtiyaç duymaz. Bana İzmir’de ihtiyaç duyulduğunu sanmıyorum. Farklı illerde seçim kampanyasına katkı sağlamaya çalışıyorum” dedi. İzmirli Eski Başkan farklı illerde adaylar için çalışacak

  • Ege Postası
  • 02.05.2015 - 09:50
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - MHP'de 11 yıl İzmir İl Başkanlığı görevi yapan, iki yıl önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye rakip çıkan, İzmir teşkilatının önemli isimlerinden olan Müsavat Dervişoğlu’ndan seçim sürecinde manidar bir hamle geldi. İzmir’den milletvekili aday adayı olan ancak aday listelerinde yer bulamayan Dervişoğlu, farklı illerde partinin adaylarına destek vermek için İzmir’den ayrıldı. Dervişoğlu, Ankara'da  MHP’li adaylarla birlikte alanda partiye oy istemeye başladı..

BANA İZMİR’DE İHTİYAÇ DUYULDUĞUNU SANMIYORUM
7 Haziran’a kadar İzmir’de alanda olmayacağını, çeşitli illerde partinin adaylarına destek olacağını söyleyen Dervişoğlu, Ege Postası’na şu açıklamayı yaptı,

 “Seçim sürecinde bir çok şehri aday arkadaşlarımızın kampanyalarına destek olmak için dolaşacağım. Ankara’dayım bu hafta. MHP’nin iktidar olması için elimizden geldiğince çalışıyoruz. İzmir’de her iki seçim bölgesinde de çok tecrübeli  2 kıymetli adayımız var. Onlar benim desteğime ihtiyaç duymaz. Hem Oktay Vural hem Kenan Tanrıkulu 1999’dan bu yana seçilebilecek sıradan adaylar. Tecrübeleri yeterli, siyasi sahayı tanıyorlar. Kent onları bağırlarına basmış. Bana İzmir’de ihtiyaç duyulduğunu sanmıyorum. O sebeple farklı illerde seçim kampanyasına katkı sağlamaya çalışıyorum.”



Uzun yıllar MHP İzmir İl Başkanlığı görevi yapan Müsavat Dervişoğlu, 2009 yerel seçiminde MHP'nin İzmir Büyükşenir Belediye Başkan adayı oldu, seçilemeyince ilk kongrede eski görevine döndü. Dervişoğlu, 2011 genel seçimlerinde bu kez milletvekili adayı olmak için görevinden ayrıldı. 2012 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye rakip çıktı, seçilemedi. Dervişoğlu 2015 seçimlerinde de milletvekili aday adayı olmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.