Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na yüklendi: 'Kaval elin yel Allah'ın'

Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na yüklendi: 'Kaval elin yel Allah'ın'

AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti 1'nci Bölge 2'nci sıra İzmir Milletvekili adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar'ın Seçim Ofisi açılışına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2009 seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayıyken, seçilirse her aileye 600 TL vereceği sözünü hatırlatarak, "O zaman Başbakanımız, "Seçilmeyi ne bekliyorsunu? İzmir sizin belediyeniz söyle de versinler dedi verdiler mi'" şeklinde konuştu. Yıldırım, CHP'nin vaatleri üzerinden Kılıçdaroğlu'na yüklendi

  • Ege Postası
  • 01.05.2015 - 14:55
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti 1'nci Bölge 2'nci sıra İzmir Milletvekili adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar'ın Kemalpaşa Sütçüler'de yaptığı mini mitingin ardından Gaziemir'de tutulan Seçim Ofisi'nin açılışı yapıldı.

"Yıldırım basın temsilcilerini ağırladı: "İzmir'i takipteyim" Haberi okumak için tıklayınız!!!

7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde partisinin adaylarına destek vermek için sahaya inen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da katıldı. Partililere seslenen Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Gaziemir'den yüklendi. Hotar ise İzmirlilere bu seçimin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Ülkemizin birliği için oy verelim. Partiler üstü düşünün" dedi. 



KAVAL ELİN YEL ALLAH'IN 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Yıldırım, "Seçim zamanı vaatler havada uçuyor. 2007 ve 2011 de görüdük ama bu vaatler iş görmedi niye iş görmedi insanlar söyleyene bakıyor ne söylediğinize bakmıyor herşeyi söyleyebilirsiniz ama ben söze değil söyleyene bakarım, dediğine yapanı bakarım diyor. Verdiği sözü yerine getiren tek parti AK Part'dir. Dönün bakın 12 yıla. Ne demişiz ne yapmışız. Ana muhalefet partisinin  genel başkanı vaatleri ardı ardına sıralıyor. Güzel, kulağa hoş geliyor. İtirazımız yok. Yarışa da girdiler.  Ben 1  veriyorum, 2 bin  arttıran yok mu ben 5 bin veriyorum. Verin bakalım kaval elin yel Allah'ın. Para mı verdiniz, emek mi verdiniz'" dedi. 



AK PARTİ TÜRKİYE'Yİ ÜÇE KATLADI 
"Bizim Kılıçdaroğlu'na teşekkür etmemiz lazım, şaşırmayın" ifadelerini kullanan Yıldırım, "Kılıçdaroğlu ne dedi Türkiye Cumhuriyeti 79 yılda 780 milyar dolar kaynak üretti ve kullandı bu AK Parti 12 yılda bunun üç katına yakın 1 katrilyon 900 milyar kaynak üretti ve kullandı. AK Parti'nin Türkiye'yi üçe katladığının ana muhalefet partisi tarafından tasdikidir.  Kılıçdaroğlu'da gördü ve kabul etmek zorunda kaldı. Muhalifine de gerçeği elinde sonunda  söyleten parti AK Parti'dir. 1.9 katrilyon kaynak,  12 yılda kullanılmış 79 yılın üç katına yakın nereye gitmiş bunlar,  bölünmüş yollarına gitti hava yolu halkın yolu oldu, oralara gitti. Ülkemizin  hızlı tren özlemi giderildi. Marmaray'a gitti. Hizmete dönüştü çarcur edilmedi. Hastanelerde kuyruklar sona erdi. İnsanca tedavi edilen birinci sınıf Avrupa'nın bile kıskandığı sağlıkta dönüşüm değişime gitti. Sosyal adalete gitti. Daha saymakla bitmeyen hizmetler.  Ailesi iştir kişinin lafa bakılmaz" diye konuştu. 



"BUNLARIN SİCİLİ BOZUK"
İzmir'de yaptıkları çalışmaları anlatan Yıldırım şöyle konuştu: "Kılıçdaroğlu 2009 seçimlerinde İstanbul'da belediye başkanı adayıydı. Seçilirsem her aileye 600 TL vereceğim diyordu. Başbakan o zaman seçilmeyi ne bekliyorsunuz izmir sizin beledi,yeniz söyle de verdsinler dedi verdiler m? Bunların böyle bir derdi yok.  Şimdi de kredi  borçlarınızı sileceğiz diyor. İş Bankası sizin, elinizi tutan mı var yapın millette inansın. Önce biz yapıyoruz diyin. Bunlar kulağa hoş gelir ama arkası boştur. Bunların sicili bozuk. Türkiye'de bunların yaptığı hayırlı bir iş var mı ' İzmir'de en yakından siz şahidsiniz. İzmir'i uçuracak birbirinden güzel projeleri engellemek için her şeyi yaptılar. Onlar yaptı. Biz de inadına kararlı bir şekilde durduk. Konak Tüneli Mayıs ayında hizmete girecek. Hani hayaldi diyorlardı, hayaller gerçek oldu. İZBAN'ı Torbalı'ya uzatacağız dedik uzattık Otoıyolu Menemen'e götüreceğiz dedik yaptık m? Ankara İzmir'e hızlı tren getiriyoruz dedik, başladık m? Daha hangisini sayayım." 

BURASI BENİM EVİM 
"İzmir'e dönüp bakmaz diyenlere selam olsun" diyen Yıldırım, "Burada Genel Başkan Yardımcımızın seçim irtibat ofisini açıyoruz. Gece gündüz İzmirlileri ziyaret edeceğiz. Sadece gerçekleri anlatacağız. Ne aladatan ne de aldanan olacağız bize yakışmaz. Geçmişimiz bizim yaptığımız işlerle bilinir. Türkiye'yi dünyada itibarı yükselmiş bir ülke yapan doğal liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yolda 2023 taşıyacak parti yine AK Parti ve AK Parti kadrolarıdır. Bugün açılışına katıldığımız bu mekanın 7 Haziran seçimlerine giden yolda hayırlı olmasını diliyor, tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Adaylarımızın yapacağı çok iş var. Onlardan daha fazla yapacağımız iş var. İzmir'e dönüp bakmaz diyenlere selam olsun. Binali Yıldırım'ın İzmir'den hiç çıkmadı, çıkmaya da niyeti yok. Burası benim evim" ifadelerini kullandı.



HOTAR: PARTİLER ÜSTÜ DÜŞÜNÜN 
AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti 1'nci Bölge 2'nci sıra İzmir Milletvekili adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmirlilere seslenerek şunları söyledi: "Ülkemizin geleceğinin oylanacağı bir seçime gidiyoruz. Bugüne kadar ki seçimlerden çok farklı bir seçim. Hazinesi çarçur edilmiş, popilist vaatlerle darma duman edilmiş bir Türkiye'ye mi tercih edeceğiz, yoksa IMF'ye borcunu ödemiş, saygınlık kazanan bir ülke mi seçeceği? İzmirliler vicdanınızın sesini dinleyin. Ülkemizin birliği için oy verelim. Partiler üstü düşünün. Bu ricamız umarım kabul olmuş olur. Her bir partimi emekçi olarak görüyorum. Hepimizin emekçiler günü kutlu olsun. İzmir teşkilatımız, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve Gaziemir İlçe Teşkilatı'na çok teşekkürler. Aday arkadaşlarımıza ve milletvekillerimize de teşekkürler. Hepimizin yolu açık olsun. Sevgiler." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.