Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Karşıyaka And İçti

MHP Karşıyaka And İçti

Başbakan Erdoğan’ın demokrasi paketini açıklamasıyla Andımızın ilkokullardan kaldırılmasına Karşıyakalıların tepkisi sürüyor. MHP Karşıyaka ilçe teşkilatı önünde toplanan partililer ve Karşıyakalılar hep birlikte Andımızı ve Gençliğe Hitabeyi okudu.

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 10:31
İZMİR- Hükümeti protesto etmek için bir araya gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalığa konuşan MHP İlçe Başkanı Lütfi Kılıç CHP’ni sahte Atatürkçülük yaparak AKP politikalarına destek vermekle suçladı. Kılıç şunları söyledi; “Ne yazık ki başbakanın demokrasi paketinden Türk Milletine karşı saldırı çıkmış, ilk etapta da çocuklarımızın ‘Türklüğünü, doğruluğunu ve milli şuurunu’ haykırdığı Andımız ilkokullarımızdan kaldırılmıştır. Türk Milletine sorulmadan yapılan bu değişikliğin neresi demokratiktir. Bu düpedüz tepeden inmeci jakopen bir anlayıştır.”

CHP’nin Sessizliği Sürece Desteğidir

Sözlerini CHP’nin sessiz kalmasını eleştirerek sürdüren İlçe Başkanı Lütfü Kılıç; Atatürkçülüğü bir maske yapıp insanımızı kandıran CHP’nin gizlediği yüzü ortaya çıkmıştır. Tepki vermemelerinin sebebi bu gayrı milli ve anti demokratik uygulamaları desteklemelerinden kaynaklanmaktadır. Tıpkı Habur’da yaşanan davul-zurna rezaleti gibi bir rezalet yaşıyor, CHP’nin de yine buna destek verdiğini görüyoruz. İzmir ve Karşıyaka bu gaflet ve dalaleti unutmayacak, Türklüğe sahip çıkacaktır. MHP olarak Türk Milletinin haklarını korumak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu. Andımızı ve Gençliğe Hitabeyi büyük bir coşkuyla okuyan Karşıyakalılar alkışlarla dağıldılar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.