Dolar 32,1933
%0.12
Euro 34,9561
%-0.03
Altın 2.500,720
%-0.1
Bist-100 10.895,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu’dan Esnaf Ziyareti..

Soylu’dan Esnaf Ziyareti..

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı ve Turizmci Birol Soylu seçim çalışmaları kapsamında çiğli çarşı esnafını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 09:58
İZMİR- Birol Soylu genç, dinamik, çalışkan ve dürüst kimliği ile çiğli’de herkesimin yakından tanıdığı biri olarak 2014 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Çiğli’den Belediye Başkan Aday Adayıyım diyerek çıktığı seçim çalışmalarına çiğli’de bulunan esnafı ziyaretleri ile devam etti

Soylu’ya yoğun ilgi

Soylu çalışma arkadaşlarıyla birlikte çiğli esnafını ziyareti sırasında hem esnaftan, hem de Anadolu Caddesi'nde yürüyen vatandaşların çok yoğun bir ilgisiyle karşılaştı.

Aday Adayı Birol Soylu, çarşı içindeki esnaf tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Esnaflar ve vatandaşlar tarafından “Çiğli’nin senin gibi bir başkana ihtiyacı var. Her zaman yanında ve destekçiniz ” sözleriyle yoluna devam eden Soylu, Tek tek esnafları gezerek 'hayırlı işler,hayırlı bayramlar” dileklerinde bulundu.CHP'li Birol Soylu, esnafların kendisine gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ederek, Çiğli’nin ekonomisi ve sosyal hayatını kalkındıracak projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Çiğli Esnafı hak ettiği hizmete kavuşacak

Esnaf gezisi sonrasında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Birol Soylu,Çiğli’nin hak ettiği hizmetlere kavuşmasının yakın olduğunu ve bunu da yapabilecek donanıma,bilgiye ve tecrübeye sahip olduğunu belirterek “"Bugüne kadar değişik Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile Odalarımızı ziyaret ederek bize görev verilmesi halinde yapacağımız çalışmaları onlarla paylaştık. Bundan sonraki hedefimiz ise Çiğli esnafıyla kucaklaşma olacaktır. Bu bağlamda da Çiğli esnafını geziyoruz.Herkesle yüz yüze, göz göze, el ele gelmek istiyoruz.

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız verdiğinin altını çizen Soylu "Bugünden itibaren sokağa iniyoruz. Halkımızla, esnafımızla sokak sokak, ev ev gezerek herkesle buluşacağız ve tamamıyla kucaklaşıp sarılacağız..Halkımızda bu teveccüh, bu destek, bu ışık olduğu sürece sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir" ifadesini kullandı.

Projeler Bayramdan sonra Açıklanacak

Belediyeciliğin CHP’nin , şehirciliğin ise kendisinin işi olduğunun altını çizen Birol Soylu, Çiğli’yi cazibe merkezi yapacak ve Çiğli esnafını ayağa kaldıracak projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.