Dolar 32,5259
%0.12
Euro 34,9324
%-0.11
Altın 2.439,530
%0.14
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'in Bayındır turu

MHP İzmir'in Bayındır turu

MHP Teşkilatı Bayındır’da seçim bürosu açtı. AKP’den MHP’ye geçen seçmenlerin rozetlerini taktı.

  • Ege Postası
  • 25.01.2014 - 10:49
İZMİR- Bayındır’ın girişinde kalabalık bir topluluk MHP Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Başkanı Nejat Karataş, MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer’i davul zurnalarla karşıladı. Uzun konvoylar halinde Bayındıra gelen MHP’li vekiller ve adaylar Bayındır Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar tarafından karşılandı.
İlk olarak seçim bürosunu açan MHP teşkilatı, daha sonra halka seslendi. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, törendeki konuşmasında, partisinin Bayındır Belediye Başkan adayı Mümtaz Almışlar için oy istedi.Vural, "Sizler sadece adaylarımıza değil, aynı zamanda vatanın bütünlüğüne, bayrağın dalgalanmasına ve ülkenin sevdasına oy vermiş olacaksınız. Bu sorumluluğu lütfen unutmayın" dedi. MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer de İzmirli olduğunu belirterek, memleketine ve topraklarına hizmet etmeye talip olduğunu ifade etti. Taşer, "Bende bu toprakların evladıyım. Annem Ödemişli, Babam Bornovalı. Bir İzmirli olarak memleketime ve topraklarıma hizmet için varım. Babam hayvancılık yapardı. Yüz senelik hayvancılık yapan bir ailenin hala hayvancılık yapan bir ferdiyim. 1995 yılında İzmirde damızlık sığır yetiştiricileri birliğini 80 çiftçi arkadaşımızla birlikte kurduk. Bugün 11 bin kayıtlı üyesi var. Bu süre içerisinde de bu kesimdeki insanları çok sevdiğimden dolayı akşamları köydeki vatandaşlarımızı ilkokullarda toplayıp hayvan besleme teknikleri konusunda, hayvan hastalıkları konusunda ne yapılabilir diye zaman zaman seminerler ve toplantılar yaptım. Kendim hayvan yemi yetiştirmek için tarlamı kendim sürerim, kendim ekerim, biçme konusunda kiralarım makinaları ve istif ederim. Bu işin içinden gelen insanım. Bugün 1.2 kuruş olan süt maliyetinin, 90 kuruş toplam fiyatına satıldığında sayın bakanın dediği gibi çok memnunmuş süt hayvancıları. Kimse bu durumdan memnun değil” diye konuştu. Bayındır’ın özelliğine dikkat çeken Taşer, “Buradaki hemşehrilerimizin yaratıcılığı ve çalışkanlığıyla bir çiçek hadisesi gündeme geldi. Maalesef çok büyük özverilerle yetiştirilen bu çiçeğin pazarlanması konusunda çok büyük eksikliklerin olduğu görünmektedir, Bayındır çiçek açıyor, yönetimler uyuyor” vurgusunu yaptı.



• Lafla Peynir Gemisi Yürümüyor
MHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar ise Restorasyonlara park yapmakla, çiçek söküp dikmekle, Belediye Başkanlığı olmuyor. İlçemizde iş sahaları oluşturulmuyor. Laf başı geldi mi tarihinin ve çiçeğin başkenti Bayındır deniliyor. Ama sadece lafta kalıyor. Çiftçimizi düşünen yok. Bayındırlı gençlerimizi düşünen yok. Lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu ise Mümtaz Almışlar ve Murat Taşer’e verilecek oyla sadece yerel seçimlerde oy vermiş olmayacaklarını. Bu seçimin Türkiye’nin kaderini belirlediğini ifade etti. Konuşmaların ardından vekiller ve adaylar Bayındır esnafını ve pazarını gezerek vatandaşlara karanfil dağıttı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.