Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kürekle işyerini kapatan esnafa saldırdı

Kürekle işyerini kapatan esnafa saldırdı

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen 32 yaşındaki H.O. akşam işyerini kapatan market işletmecisi 61 yaşındaki Kemal Keskin'e kürekle saldırdı. Keskin, başına ve kollarına aldığı darbeyle yaralandı. Olaydan sonra yakalanan H.O., savcılık tarafından serbest bırakıldı. İşyerini kapatan esnafa

  • Ege Postası
  • 05.04.2015 - 11:33
İZMİR- Olay, dün (cumartesi) saat 20.30 sıralarında, Atatürk Mahallesi Denizciler Sokak üzerinde meydana geldi. Market işletmecisi, evli ve iki çocuk babası Kemal Keskin, işyerini kapatmak için kepenklerini indirdiği sırada, akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen, raporlu, H.O.'nun kürekle saldırısına uğradı. H.O. kaçarken, koluna ve başına aldığı darbelerle yaralanan Keskin kanlar içinde kaldı. Keskin'in yardım çağrısını duyan mahalle sakini Ali Demir, yaralı adamı otomobille Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Kemal Keskin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayın ardından mahalle sakinlerince yakalanan H.O., polise teslim edildi. H.O., gerekli işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 



Yaralı adamın oğulları İbrahim Kesin ile Mustafa Keskin, "Babamız tanınan, sevilen ve hiçbir kimseyle problemi olmayan bir insandır. Kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Akşam Fenerbahçe'nin maçının ilk yarısını izledikten sonra eve gitmek için dükkanı kapatırken, yan binada oturan adli dengesi yerinde olmayan H.O.'nun kürekle saldırısına uğramış. Bu tür rahatsız, süreli süresiz raporu bulunan hastaların yetkililerce tespit edilerek zamanında gerekli tedavi işlemleri etkililer tarafından daha düzenli ve sıklıkla yapılmasını istiyoruz. Başkaları da bizim gibi üzülmesin" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.