Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kulüpten açıklama: Beşiktaş'ta Bilic depremi!

Kulüpten açıklama: Beşiktaş'ta Bilic depremi!

Son 3 haftada 7 puan kaybedip şampiyonluk yarışına havlu atan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in görevine son verildiği iddia edildi. Kulüpten yapılan açıklamada ise saat 15:00'te başlayacak yönetim kurulu toplantısında karar verileceği vurgulandı.

  • Ege Postası
  • 20.05.2015 - 14:29
Spor Toto Süper Lig'de 24 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan  Beşiktaş , dev derbi öncesi şok bir haberle sarsıldı.  Son 3 haftada 7 puan kaybedip şampiyonluk yarışına havlu atan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in görevine son verildiği iddia edildi.

Haziran 2013'te Beşiktaş'ın başına geçen Hırvat hoca, Konyaspor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, başarısızlığın tüm sorumluluğunu üzerine aldığını ve yönetimin kendisiyle devam etmek istediğini düşünmediğini söylemişti.

NTV Spor'un haberine göre ise, siyah beyazlı yönetim şampiyonluk yolundaki kritik Torku Konyaspor mağlubiyeti ve ardından Bilic'in yaptığı "Türkiye’de futbolun nasıl yürüdüğünü biliyorum. Gelecek sezon Beşiktaş'ı çalıştırmak için bana şans verileceğini sanmıyorum" açıklaması sonrasında Bilic ile yolların ayrılmasına karar verildiği iddia edildi

Konyaspor mağlubiyeti sonrasında Bilic çok konuşulan açıklamasını yapmasıydı siyah beyazlı yönetim sezon sonuna kadar Hırvat teknik adamla devam edecekti. Ancak bu açıklama sonrasında ayrılık kararına varıldığı iddia edildi.   

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA
Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Çeşitli basın-yayın organlarında yer alan, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in görevine Yönetim Kurulumuz tarafından son verildiğine yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Toplantısı, bugün saat 15.00'te başlayacaktır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.