Dolar 32,2540
%-0.01
Euro 34,6822
%-0.08
Altın 2.393,670
%-0.28
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Ali Erten'den mektuplu davet

Karşıyaka'da Ali Erten'den mektuplu davet

KARŞIYAKA'da perşembe günü yapılacak olağan kongresinde başkanlık için Mutlu Altuğ'la yarışacak Ali Erten, kulübün 3800 üyesine mektup yollayarak genel kurula davet etti.

  • Ege Postası
  • 19.05.2015 - 15:44
"Yeşil-kırmızı renklerin aşkına kongreye çağrı" başlığı taşıyan mektupta üyeleri oy kullanmaya çağıran Ali Erten, "O gün yönetime talip olan başka dostlarımız olabilir. Bizce o salona gelip oyunuzu kullanmanız, kime oy vereceğinizden daha önemlidir" ifadelerini kullandı. Ali Erten'in mektubu şöyle:

"Merhaba, ben Ali Erten. Değerli arkadaşlarımla birlikte Karşıyaka'nın yönetimine adayız. Günümüzden tam 103 yıl önce Kadızade Zühtü Işıl ve vatansever arkadaşları tarafından kurulan Karşıyaka Spor Kulübü zor günler geçiriyor. Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacı var. Desteğinize, güç vermenize ihtiyacı var. 103 yıldır yüreğimizde taşıdığımız ateşi yeniden büyütmek, Atatürk'ün verdiği ve şerefle taşıdığımız armamızdaki ay yıldıza, bu en değerli emanete sahip çıkmak, kulübümüzün gerçekleştirmeye çalıştığı stadyum, kamp tesisi, yeni salonlar, KSK Tarihi Müzesi gibi yatırımlara gönül desteği koymak adına, sizleri kongreye katılmaya ve oy vermeye davet ediyoruz. O gün yönetime talip olan başka dostlarımız da olabilir. Bizce o salona gelip oyunuzu kullanmanız, kime oy vereceğinizden daha önemlidir. Amacımız kol kalo, omuz omuza olmak, dosta düşmana Kaf-Sin-Kaf'ın birlik ve beraberliğini göstermek. Kongremiz 21 Mayıs Perşembe günü saat 18.30'da Karşıyaka Evlendirme Dairesi'nde yapılacak. Dileğimiz bu kongrenin en fazla üyenin oy kullandığı kongre olması. Sevgiyle kalın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.