Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kritik Ankara ziyareti öncesi Delican başkanlarla buluştu: Neler konuşuldu'

Kritik Ankara ziyareti öncesi Delican başkanlarla buluştu: Neler konuşuldu'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, genel seçimin ardından genişletilmiş bir rapor hazırlayarak Ankara'ya sunacak. Ankara'ya gitmeden AK Parti'li belediye başkanlarıyla buluşan Başkan Delican, daha fazla hizmet vurgusu yaptı. Toplantıda gündem genel seçim sonuçları olurken, belediyelerde yaşanan oy kaybı tartışıldı. Kritik zirveye AK Partili 6 belediye başkanı katılırken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı'nın toplantıda olmaması dikkat çekti. Bakıcı'nın Başkan Delican'a mazeret bildirdiği öğrenildi. Kritik Ankara ziyareti öncesi Delican başkanlarla buluştu

  • Ege Postası
  • 01.07.2015 - 15:58
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, belediye başkanları ile bir araya geldi. Yaklaşık 5 saat süren toplantıya Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer katıldı. Ayrıca toplantıya AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kadoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan da katıldı. 

KOCAOĞLU KONUŞULDU
Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun belediye hizmetleriyle ilgili ayrımcılık yaptığı ve ilçe belediyeleri projelerini engellediği yönündeki iddiaların  konuşulduğu ve bu konuda da söz alan belediye başkanlarının yapılması gerekenler hakkında fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

DELİCAN 'DAHA FAZLA HİZMET' DEDİ
Sandık sonuçlarını her belediye başkanları ise tek tek söz alarak değerlendirdi. Oy oranı düşen belediyelerde yaşanan düşüşün nedenleri üzerinde duruldu. Başkan Delican'ın başkanların İzmir'e hizmet etme noktasında çok daha fazla çaba sarf etmeleri gerektiği konusunu vurguladığı öğrenildi. 

BAKICI TOPLANTIYA KATILMADI  
AK Parti'li belediye başkanlarının katıldığı toplantıda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı'nın yer almaması dikkat çekti. Başkan Bakıcı'nın Delican'ı arayarak mazeret bildirdiği öğrenildi. Öte yandan İzmir'de Ramazan  ayı kapsamında yapılacak etkinlilere önem verin ve halkla iç içe olun talimatının yinelendiği toplantıda belediyelerin Ramazan ayı etkinlikleri konuşuldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.