Dolar 32,2263
%0.08
Euro 35,0683
%0.18
Altın 2.525,450
%0.99
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kozan EML mezunları Dağılcak’ta bir araya geldi

Kozan EML mezunları Dağılcak’ta bir araya geldi

Adana'nın Kozan ilçesinde Endüstri Meslek Lisesi'nin Tesviye Bölümü 1984 yılı mezunları, Dağılcak Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Etkinliğe kendisi de Kozan Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile çeşitli...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 11:59
Adana'nın Kozan ilçesinde Endüstri Meslek Lisesi'nin Tesviye Bölümü 1984 yılı mezunları, Dağılcak Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Etkinliğe kendisi de Kozan Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile çeşitli şehirlerde yaşayan çok sayıda kamu çalışanı, işadamı ve öğretmen katıldı. Mezunlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Özgan, "Meslek Lisesi'nden dostlarla bir aradayız. Arkadaşlarla birlik ve beraberliği kutluyoruz. Bundan daha güzel birlik, beraberlik ve dostluk olamaz. Bir araya gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Avni Öztürk ve Necati Akıllıoğlu'nun organize ettiği yemekte konuşan Necati Akıllıoğlu ise “Bu yıl katılım daha fazla oldu. Öğretmenlerin da katılımıyla daha anlamlı bir yemek oldu. Gelecek yıllar için tüm Endüstri Meslek Lisesi mezunlarının katılımının sağlanacağı bir gün düşünüyoruz. Uzaktan yakından davetimizi geri çevirmeyip katılanlara teşekkür ediyorum.'' dedi.

1984 mezunlarında Fatih Atlı da "Yıllardır görmediğimiz arkadaşlarımız gördük. Yine içimizden biri belediye başkanı oldu. Birçok meslekten arkadaşlarımızla bir aradayız. Bu güzel birlikteliliğin devamını diliyorum." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.