Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
PASİAD'lı işadamlarından Bosna Hersek ziyareti

PASİAD'lı işadamlarından Bosna Hersek ziyareti

Rize'nin Pazar Sanayici ve İşadamları Derneği (PASİAD) üyesi bir grup işadamı Bosna Hersek’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.Ziyaret sonrası yurda dönen işadamlarının gezisini değerlendiren PASİD Yönetim Kurulu Üyesi Ziver Memoğlu, 15...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 11:21
Rize'nin Pazar Sanayici ve İşadamları Derneği (PASİAD) üyesi bir grup işadamı Bosna Hersek’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret sonrası yurda dönen işadamlarının gezisini değerlendiren PASİD Yönetim Kurulu Üyesi Ziver Memoğlu, 15 kişilik bir grupla Bosna Hersek’te ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, “Gerek bizim adımıza gerekse Bosnalı kardeşlerimiz adına duygu dolu dört gün geçirdik. Bosnalıların Osmanlı hayranlığına ve misafirperverliğine hayran kaldık. Ülkedeki Osmanlı’dan kalma mimari eserleri inceleme fırsatı bulduk. Avrupa'nın göbeğinde ezan sesinin yankılandığı bir coğrafya.” dedi.

Bosna Hersek’te ziyaretlerin yanı sıra çeşitli iş görüşmeleri de yaptıklarını kaydeden Memoğlu, ilerleyen zamanlarda bu görüşmelerin olumlu sonuçlar vereceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.