Dolar 32,4242
%0.2
Euro 34,7957
%0.01
Altın 2.401,550
%0.2
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ta Charlie Chaplin günleri

Konak’ta Charlie Chaplin günleri

Sokakta Sinema etkinliğiyle sinema keyfini sokağa taşıyan Konak Belediyesi, bu kez 'Konak Sinematek’ adıyla beyazperdenin unutulmaz filmlerini İzmirlilerle buluşturacak.

  • Ege Postası
  • 16.09.2014 - 10:43
EYLÜL’DE ŞARLO RÜZGARI

Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hazırlanan ve Yenikapı Sinema Kolektifi'nce seçilen filmler ücretsiz gösterilecek. Tüm İzmirli sinemaseverlerin davetli olduğu Konak Sinematek'in ilk gösterimi 18 Eylül Perşembe günü Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinlik Charlie Chaplin'in hem yönetmenliğini hem de başrollerini üstlendiği Büyük Diktatör (Great Dictator) ile Şehir Işıkları (City Lights) filmlerinin gösterimiyle başlayacak. Film gösterimleri öncesi saat 17.30'da İzmirli yönetmen Cenker Ekemen’in, 'Charlie Chaplin/Sessiz Dönem Sinema, Mizah ve Chaplin' adlı söyleşi gerçekleşecek.
 
HER AY YENİ BİR SÜRPRİZ
Konak Sinematek etkinlikleri kapsamında 25 Eylül’de de Charlie Chaplin'in The Kid (Yumurcak) ve Modern Times (Modern Zamanlar) izleyiciyle buluşacak. Konak Sinematek, ilerleyen günlerde dünya sinemasının farklı örneklerini beyaz perdeye taşırken, etkinlikler kapsamında sinema emekçilerinin yer alacağı söyleşiler de devam edecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.