Dolar 32,3731
%-0.33
Euro 34,7144
%-0.26
Altın 2.399,210
%-0.97
Bist-100 10.159,00
%1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediyesi İEF’ye hazır

Konak Belediyesi İEF’ye hazır

83. İzmir Enternasyonal Fuarı’na görkemli bir stantla katılan Konak Belediyesi, fuar süresince konuklarına hem eğlenceli anlar yaşatacak hem de onların talep ve önerilerini dinleyecek.

  • Ege Postası
  • 28.08.2014 - 11:20
İZMİR- Konak Belediyesi, bu yıl 83’üncü kez ziyaretçilerini ağırlayacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki yerini aldı. 29 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da Vasıf Çınar Meydanı’ndan başlayacak kortej yürüyüşüyle kapılarını açacak fuarda 152 metrekarelik alana kurulu stant 16.00 ila 23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 2 No’lu Hol’deki stant her gün birbirinden renkli etkinliğe ev sahipliği yapacak.

HER KONUĞA BİR ÇİÇEK
Semt Merkezleri’nden gelen eğitmenler fuar süresince ebrudan takı tasarımına, vitraydan cam boncuk yapımına kadar pek çok dalda atölye çalışması düzenlenecek. Semt Merkezlerinde kurs gören kadınların ürettiği ürünler de stantta sergilenecek. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı personel fuar süresince mini anketler yaparak, ziyaretçilerden belediyeden taleplerini ve önerilerini aktarmaları isteyecek. Sürpriz etkinliklerin de yer alacağı standı ziyaret eden her konuğa bir saksı çiçeği armağan edilecek. Renkli etkinliklerin de yaşanacağı standa gelen konuklar usta karikatüristler tarafından resmedilirken, fotoğraf sanatçıları tarafından da fotoğraflanarak bu anları ölümsüzleştirilecek.

GEZİ RUHU YAŞATILACAK
İZFAŞ Müdürü Mehmet Şakir Örs’le birlikte hazırlıklarında sona gelinen standı gezen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, bu yılki fuar temasını üreten kadın, gezi ruhu ve sokak olarak belirlediklerini söyledi. Fuarı ziyaret eden tüm konukları stantlarına davet eden Pekdaş, “İzmir’de ilçe belediyeler arasında ilk Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nü biz kurduk. Bu nedenle bu yılki temamızda kadın ve aile kavramını ön plana çıkartıyoruz. Semt merkezlerimizde üreten kadınların el emeklerini bu fuarda sergileyeceğiz. Gezi ruhunu da unutmadık. Gezi ruhunu yaşatarak sokaklarımızı sahipleniyoruz. Konak’ta tarihi dokuyu öne çıkaracak restorasyon projelerimizi sürdürürken, sokaklarımızı gün geliyor sanatla şenlik alanına çeviriyor, gün geliyor forumlarla tartışma platformlarına dönüştürüyoruz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.