Dolar 32,3986
%0.12
Euro 34,8080
%0.05
Altın 2.397,440
%0.03
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu ve AK Partililer Erdoğan'ı uğurladı

Kocaoğlu ve AK Partililer Erdoğan'ı uğurladı

Efes 2016 tatbikatını izlemek için pazartesi İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentten ayrıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu ve AK Partililer, İzmir'den Afrika'ya geçecek olan Erdoğan'la birlikte havalimanında hatıra fotoğrafı çektirdi.  Kocaoğlu ve AK Partililer Erdoğan'ı uğurladı

  • Ege Postası
  • 31.05.2016 - 17:51

EGE POSTASI - Efes 2016 tatbikatını izlemek için pazartesi akşamı İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentten saat 17:30 sularında ayrıldı.

Adnan Menderes Havalimanı'nda pazartesi akşamı binlerce partilinin katılımıyla mini miting düzenleyen Erdoğan, salı günkü mesaisinde Seferihisar'daydı...

Erdoğan bu yıl Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, İngiltere, Katar, Pakistan, Polonya ve Suudi Arabistan silahlı kuvvetlerinin de katılımıyla uluslararası boyut kazanan Efes 2016 Birleşik Fiili Atışlı Tatbikat'ını takip etti.

AFRİKA'YA GİDECEK

Erdoğan tatbikatın ardından Afrika'ya gitmek üzere Adnan Menderes Havalimanı'na geldi. Erdoğan'ı pazartesi karşılayan isimler arasında yer alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, uğurlama protokolünde de yer aldı. Kocaoğlu'nun yanısıra Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, partili ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanları ve il yöneticileri de Erdoğan'ı uğurlayan isimler arasında yer aldı.

KOCAOĞLU FOTOĞRAFTA YER ALDI

Kocaoğlu, Yıldırım ve AK Partililer, Erdoğan'la birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in Erdoğan'la kısa süre sohbet etmesi dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.