Dolar 32,5391
%0.16
Euro 34,9551
%-0.05
Altın 2.456,730
%0.84
Bist-100 9.876,00
%1.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan sürpriz ziyaret kararı

Kocaoğlu'ndan sürpriz ziyaret kararı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz ay kendisini ziyaret eden Selanik Belediye Başkanı Boutaris'in daveti üzerine Yunanistan'a ziyarete gidiyor. Başkan Kocaoğlu ve İzmir heyeti iki kent arasındaki ekonomik, ticari ve turistik ilişkilerin geliştirilmesi, işbirliğinin arttırılması amacıyla Selanik'te bir dizi ziyaret gerçekleştirerek çeşitli etkinliklere katılacak. Kocaoğlu o davete "Evet' dedi!

  • Ege Postası
  • 11.02.2016 - 14:54
 
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir'in merakla beklenen Selanik seferinin tarihi belli oldu. 19-20 Şubat tarihlerinde komşu ülke Yunanistan'a gidecek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Selanik Belediye Başkanı Boutaris'in konuğu olacak.
 
İZMİR'DEN SELANİK ÇIKARMASI
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na Yunanistan seferinde belediye meclis üyeleri Sıla İlgi Akkaş, Semra Aksu, Ayşegül Duran Türker ve belediye bürokratları da eşlik edecek. İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın da katılması beklenen Selanik ziyaretine kentteki meslek odalarının temsilcileri ile iş dünyasının önde gelen isimlerinin de katılacağı öğrenildi. Selanik Belediye Başkanı Boutaris'in geçtiğimiz ayki ziyareti esnasında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’ı İzmir’de buluşturma önerisinde bulunan Aziz Kocaoğlu'nun programı kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin işleyişi ve projeleriyle ilgili kapsamlı bir sunum yapması da bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.