Dolar 32,2531
%0.16
Euro 35,0817
%0.21
Altın 2.526,660
%1.04
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'na İYİ Parti'de sıcak karşılama

Kocaoğlu'na İYİ Parti'de sıcak karşılama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Hüsmen Kırkpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen görüşmede Kocaoğlu, Kırkpınar ile 40 yılı aşkın süredir tanışıklığı olduğunu söyledi. Kırkpınar da Kocaoğlu için "Kıymet verdiğim bir büyüğümdür" dedi. Yerel seçim sürecine temennilerini de dile getiren Başkan Kocaoğlu, gerilimden uzak, dostça bir seçim dönemi geçmesini beklediklerini söyledi. Aziz Kocaoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'ı ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 15.11.2018 - 15:07

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ı makamında ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl binasında kalabalık bir İYİ Partili grup tarafından karşılanan Kocaoğlu, uzatılan elleri tek tek sıktı. Ardından, kendisini samimi bir şekilde karşılayan Kırkpınar'ın makamına geçti.

Yeni atanan yönetime başarılar dileyen Kocaoğlu, "Ülkemize, kentimize ve partimize hayırlı olsun" dedi. Başkan Aziz Kocaoğlu, yerel seçim sürecinin de daha önceki yıllarda olduğu gibi gerilimden uzak dostça bir havada geçmesini diledi.

Kocaoğlu, “Hayırlı uğurlu olsun. Başarılı görevler diliyorum. Hüsmen Bey ile 40 yılı aşkın süredir tanışıklığımız var. Uzun yıllar aynı sektörde çalıştık” dedi.

KIYMET VERDİĞİM BİR BÜYÜĞÜMDÜR

Başkan Kocaoğlu’nu ağırlamaktan şeref duyduklarını dile getiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da “Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Nezaketinizden dolayı teşekkür ederiz. Sayın başkanımın benim aile büyüklerimle dostluğu var. Cenazemiz olmuştur gelmiştir, düğünümüze gelmiştir, hastamız olmuştur hastanede ziyarete gelmiştir. Şahsen kıymet verdiğim kadirşinas bir büyüğümüz, bir ağabeyimizdir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.