Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırkpınar: İstanbul’a gitmemiz elzem oldu

Kırkpınar: İstanbul’a gitmemiz elzem oldu

YSK’nın İstanbul seçimleri için verdiği yenileme kararının ardından Büyüşehir Belediye Başkanlığı iptal edilen Ekrem İmamoğlu’na bir destek de İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’dan geldi. Başkan Kırkpınar, demokrasinin yara aldığını vurgularken, “İstanbul’a gitmemiz elzem oldu” dedi.   İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan Ekrem İmamoğlu'na destek

  • Ege Postası
  • 07.05.2019 - 11:17

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı YSK tarafından düşürülen Ekrem İmamoğlu’na bir destek de İYİ Parti İzmir cephesinden geldi.  YSK tarafından seçimlerin yenilenme kararı alınan İstanbul’da tartışmalar sürerken,  mazbatası iptal edilen İmamoğlu’na İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar destek verdi.  

"DEMOKRASİ YARA ALDI"

YSK’nın İstanbul için seçimlerin yenilenme kararını demokrasiye açılan bir yara olarak değerlendiren Hüsmen Kırkpınar, “CHP ve İYİ Parti, Türkiye genelinde işbirliği yapan iki siyasi parti. YSK tarafından verilen karar sonrası görüyoruz ki bugün demokrasinin yaralandığı yer İstanbul.  Hukuk ve adaletin işlemediği yer maalesef İstanbul oldu. Dolayısıyla bizim İstanbul’a gitmemiz elzem olmuştur. Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için ve orada kendi tabanımızın daha aktif çalıması için gideceğiz. Seçim süresince desteğimi sürüdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.