Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu, tıpkı Erdoğan gibi tatilini İzmir de geçirecek

Kılıçdaroğlu, tıpkı Erdoğan gibi tatilini İzmir de geçirecek

Geçen yıl Rize’de, önceki yıl Ilgaz Dağı yaylalarında tatil yapan CHP lideri, bu yılki bir haftalık tatilini İzmir’de geçirecek

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 09:43
İZMİR- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu yıl tatilini yaylada değil denizde yapacak. Yeni Asır Gazetesi’nden Evrin Güvendik’in haberine göre ailesiyle birlikte dün sessiz sedasız tatile çıkan Kılıçdaroğlu, tatil için Ege sahillerini seçti.

Yerel seçimler için aday adaylığı başvuru süresinin 2 Eylül'e uzatılması kararı için toplanan MYK, Kılıçdaroğlu yerine genel başkan yardımcısı Adnan Keskin başkanlığında yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun ise 1 haftalık tatil için İzmir'e gittiği bildirildi. Geçen yıl tatilini Başbakan Erdoğan'ın memleketi Rize'de önceki yıl da Ilgaz Dağı yaylalarında yapan Kılıçdaroğlu bu yıl tatil için İzmir'i seçti. Tatilini ailesiyle birlikte geçirecek olan Kılıçdaroğlu'nun konaklayacağı mekan ise gizli tutuldu.

Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin başkanlığında yapılan MYK'da ise belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru süresiyle ilgili adaylardan gelen talepler ele alındı. Yapılan değerlendirmede, 31 Temmuz'da sona erecek başvuru tarihinin 2 Eylül'e ertelenmesi kararlaştırıldı. CHP'de 5 kişilik "Yerel Yönetimler Seçim Komisyonu" bugüne kadar 31 il başkanıyla biraraya gelirken bu sayının 1 Ağustos'a kadar 63'e çıkarılması planlanıyor. CHP yönetimi Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere kritik büyükşehirleri ise sona bırakılacak. CHP Eylül ayından itibaren de adaylarını açıklamayı planlıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.