Dolar 32,2014
%0
Euro 35,0130
%0.02
Altın 2.521,300
%0.82
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun ortaokul yılları

Kılıçdaroğlu'nun ortaokul yılları

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sınıf arkadaşı"92 Kemal"i böyle anlattı:

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 11:39
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, memur olan babasının görevinden dolayı çocukluk yıllarını farklı illerde geçirdi. Kılıçdaroğlu, ilkokul son sınıf ve ortaokulu Bingöl’ün Genç ilçesine okudu.

VATAN, Kılıçdaroğlu’nun okuduğu Genç Ortaokulu’nundan sınıf arkadaşı olan Bingöllü Ahmet Kaçmaz’a ulaşarak o yılları konuştu. Kaçmaz, 1963’te çekilen iki kare fotoğrafı paylaşarak o günleri anlattı. Kılıçdaroğlu’nun derslerinde başarılı bir öğrenci olduğunu kaydeden Kaçmaz şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu da bizimle aynı sınıftaydı. Bingöl’e dışarıdan gelen özellikle memur çocukları ile hemen kaynaşamazdık. Kemal Beyl’e de öyle oldu. Ancak kendisi çok sevimli ve cana yakın birisiydi. Bu nedenle bir süre sonra benim hem yakın arkadaşım hem de sınıfın en sevilen simasi oldu.”

Kaçmaz “Kendisi cana yakın birisiydi. Okulda hep beraber vakit geçirirdik. Genç’te bağ ve bahçelere gidip oturur ders çalışırdık. Ben tam bir sözelciyken o ise sayısal alanda matematik ve fizikte çok başarılıydı” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.