Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kentine güvenenler İstanbul’da buluştu: Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e yakın ilgi!

Kentine güvenenler İstanbul’da buluştu: Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e yakın ilgi!

Sosyal demokrat belediyelerin hizmet ve projelerinin tanıtıldığı “Kentine Güvenen Kentler Buluşması” İstanbul CNR EXPO’da başladı. Açılışını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı ve 61 belediyenin hizmetlerinin sunulduğu fuarda İzmir Büyükşehir Belediyesi de 19 projeyle yer aldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmirli belediyelerin standlarını yerinde gezdi, başkanlarla sohbet etti. Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu için, " Ne yaparlarsa yapsınlar Aziz Kocaoğlu İzmir'e hizmet etmeyi sürdürecektir " dedi. Bu sözler Kocaoğlu'nun 2014 adaylığının ilanı olarak yorumlandı.

  • Ege Postası
  • 30.05.2013 - 10:53
İSTANBUL - CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'Sosyal Demokrat Belediyeler Proje Ve Hizmet Fuarı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla kapılarını açtı.

Ülke çapında 61 CHP’li belediyenin projelerinin sergilendiği fuarın açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun şiiri damga vurdu. Programın sunucusu açılış anonsunu Başkan Kocaoğlu’nun tarihi Diyarbakır gezisinde okuduğu, Büyük Usta Cahit Sıtkı Tarancı’nın ‘Memleket İsterim’ şiirinin “Memleket isterim / Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun/ Kardeş kavgasına bir nihayet olsun” mısralarıyla yaptı

İzmir’den 19 proje

Fuarda İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını şu başlıklar altında sunuyor:

İzmir Körfezi’nin temizlenmesini hedefleyen “Büyük Körfez Projesi”, Aliağa-Menderes Banliyö sistemi ve metro çalışmalarını kapsayan raylı sistem yatırımları, Kentsel Gelişim Projeleri, Doğal Yaşam Parkı, Elektronik Trafik Denetleme Sistemi, Ayavukla Kilisesi’nin Restorasyonu, toplam uzunluğu 43 kilometreyi bulan bisiklet yolları, yaşlı ve engelli tesisleri, Sahil Düzenleme Projesi, Katı Atık Tesisi Projesi, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi, Organik Tarımı Geliştirme Çalışmaları, İzmir Kent Ormanı, Engelli Projeleri, Eşrefpaşa Hastanesi, Süt Kuzusu Projesi, Kardeş Aile Projesi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ve Opera Salonu Projesi, atık su arıtma tesisleri.



KILIÇDAROĞLU'NDAN KOCAOĞLU'NA BÜYÜK DESTEK

Fuarın açılış konuşmasının son bölümünde CHP’li belediyelerin baskı altında çalıştıklarını ileri süren Kılıçdaroğlu bunun en bariz örneğinin de İzmir’de yaşandığını söyledi. Kılıçdaroğlu, “Uluslararası başarılara imza atan kentin belediye başkanını 397 yıl hapse atmak için mücadele ediyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar Aziz Kocaoğlu İzmir'e hizmet etmeyi sürdürecektir” dedi.CHP Genel Başkanı’nın yerel seçimlere bir yıldan az bir süre kala yaptığı bu açıklama ‘Aziz Kocaoğlu’nun adaylığını açıkladı’ şeklinde yorumlandı. Bununla birlikte fuarda çok sayıda başkan ve parti yöneticisi açıklama sonrası Kocaoğlu’nun yanına gelerek kendisini tebrik etti.



İSTANBUL'DA BAYRAKLI RÜZGARI
Türkiye genelinde yaklaşık 7 milyon binanın elden geçeceği öngörülen kentsel dönüşüm sürecinde, ortak bir bilinç yaratmayı amaçlayan ‘Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’ İstanbul’da kapılarını açtı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen fuarda Bayraklı Belediyesi standına ilgi yoğun oldu. Konuşmasında CHP’li İzmir belediyelerine övgüler yağdıran Kılıçdaroğlu, başkanları ‘kahraman’ diye niteledi. Fuarla ilgili değerlendirme yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Sosyal Demokrat Belediyeciliğin tanıtımı için faydalı bir fuar. 8 proje ile fuara katıldık. Bayraklı’nın tanıtımı için faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi.
Bayraklı ziyaretçi akınına uğradı
Türkiye'de ilk kez düzenlenen Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı CNR EXPO İstanbul'da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda birbirinden değerli belediye projelerinin tanıtımları yapılırken, Bayraklı standı bir an bile boş kalmadı. Tanıtım broşürlerinin yanı sıra kalem, şapka, tişört, anahtarlık ve nutuk gibi hediyelerin de ziyaretçilere armağan edildiği fuarda Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Kılıçdaroğlu’ndan başarılar dileği
Öte yandan fuarın açılışını gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra stantları gezdi. Bayraklı standından Başkan Karabağ’dan da bilgiler alan Kılıçdaroğlu, çalışmalarında Karabağ’a başarılar diledi. Bayraklı Belediyesi standını ziyaret edenler arasında CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Buca, Çiğli, Karabağlar, Menemen, Konak ve Bergama Belediye başkanları da vardı. Açılışa CHP Bayraklı ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri de katılımlarıyla destek verdi.
Başka şehirlerde de düzenlenmeli
Stantları gezerek, belediyelerin projelerini inceleyen Başkan Karabağ, fuarı değerlendirdi. Karabağ, “Başkan Karabağ Sosyal Demokrat Belediyeciliğin anlatılması bakımından anlamlı ve başarılı bir fuar. Biz 8 proje ile katılıyoruz. Halkın katılımının yoğun olduğu şehirlerde halkın projeleri görmesi açısından diğer şehirlerde de yapılması gerektiğini düşünüyorum. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile milletvekili ve belediye başkanlarımız stantlarımızı ziyaret etti. Bayraklı’nın tanıtımı için faydalı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Yoğun ziyaretçi akını ve ziyaretlerle ilk günün geride kaldığı fuarda düzenlenecek seminerde İstanbul'un sahnesi olarak adlandırılan Beyoğlu Kentsel Dönüşüm-Tarlabaşı Deneyimi' projesinin detayları aktarılacak. Aynı gün “Esenler'de Yerinde Dönüşüm” projesi, kentsel dönüşüm sonrasında önemli bir sorun olarak görülen atık yönetimi ve kentsel dönüşüm uygulamalarına da dikkat çekilecek. 1 Haziran’da sona erecek fuarda sergilenen ürün grupları arasında kent mobilyaları, park, bahçe düzenlemesi ekipmanları ve donanımları; belediye araç ve ekipmanları; geçiş ve aktarma sistemleri; altyapı, su, gaz, yol, malzeme ve ekipmanları; spor ve eğlence tesisi ekipman ve donanımları, spor malzemeleri; elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon ve yazılım; güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği sistemleri ile belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri yer alıyor.



ÇİĞLİ STANDINA ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılışı yapılan ve 2 Haziran’a kadar açık kalacak fuara katılan Çiğli Belediyesi’nin standı ilk gün ziyaretçi akınına uğradı. Sosyal Demokrat belediyelerin yer aldığı fuara Çiğli Belediyesi 6 proje ile katıldı. Çiğli Belediyesi 600 yataklı yurt, nostalji futbol turnuvası, engelli eğitim ve kültür merkezi, Çiğli arama kurtarma (Ç AK), bisiklet kenti Çiğli duatlonu, 75. Yıl Türk dünyası parkı projeleri ile fuarda yer aldı.

Ziyaretçi akını
Çiğli Belediyesi standı ilk günden yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu büyük ilgi ile karşılandı. “Bu standın İzmirli olduğu belli. Bayanlar çoğunlukta” diyen Kılıçdaroğlu, bol bol fotoğraf çektirdi. Standın diğer ziyaretçileri ise CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Gürsel Tekin ve Gökhan Günaydın oldu. Milletvekillerinin de ziyaret ettiği standa ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ilçe belediye başkanları da standa gelerek Başkan Metin Solak ile görüştüler. Fuara muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile katılan Çiğli Belediyesi’nin standı ziyaretçilerin de akınına uğradı.

"Fuar bizim için önemli"
İzmir ve Çiğli’nin tüm ülke çapında tanıtılması açısından fuarın önemine değinen Başkan Metin Solak, ‘Bu fuarın amacı sosyal demokrat belediyelerin, kentine güvenen belediyelerin yapmış olduğu çalışmaları tanıtması. Özellikle sosyal demokrat belediyelerinin, belediyecilikle insana önem veren projelerle çok başarılı olduklarını gördüm. Sosyal demokrat belediyeler güzel şeyler yapıyorlar. Biz buraya Çiğli arama kurtarma ekibimizin bir projesiyle katıldık. İnsana dokunan, birebir hizmet eden, nostalji turnuvaları olsun, öğrenci yurt projeleri olsun onlarla katıldık. Bizim genelde insana dokunan projelerimiz, çalışmalarımız var. Hasta nakilleriyle ilgili insana dokunan hasta ve ihtiyaçları hizmet eden ev temizliği sosyal projelerimiz ön plana çıktı. Belediye hizmet binaları yapıyoruz, alt yapılara çalışıyoruz ama bunların yerine özellikle insana dokunan projeleri hayata geçirelim diye çalıştık ve bunları da fuarda tanıtıyoruz.”



KONAK'A ÖZEL İLGİ
Türkiye’nin 61 başarılı belediyesi İstanbul CNR Expo’da bir araya gelerek proje ve hizmetlerini tanıttı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği fuara Konak Belediyesi proje, hizmet, ödül ve şampiyonluklarıyla katıldı.
Belediyelerin stantlarını gezen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Konak Belediyesi’nin Sevgi Evleri standında, kadınların el emeği ürünlerini inceledi. Konak Belediyesi’nin Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdiği ‘Kadın Koop’ hakkında da bilgi alan Kılıçdaroğlu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ve İzmir’in üretken, emekçi kadınını kutladı. Sevgi Evleri’nin ardından İzmir Necdet Alpar Mask Müzesi çalışmalarını inceleyen Kemal Kılıçdaroğlu, mask için yüz kalıbı alma uygulamasını izledi. Konak Belediyesi Çocuk Senatosu üyeleriyle de buluşan Kılıçdaroğlu, minik Senatörlerin oturumuna katıldı.

Öncü ve yenilikçi çalışmalarıyla ilklerin kenti olan bir Konak yaratan Başkan Tartan, “Konak Belediyesi kültür, sanat, sağlık, müzeler, kadın, genç ve çocuklarımıza yönelik çalışmalarla, Türkiye ve dünya çapındaki ödülleriyle, kısacası her şeyiyle bu fuarda yer aldı. Çalışmalarımızın ilgiyle izlendiğini ve beğenildiğini gördük. Bu ilgi bizi tabii ki mutlu etti” şeklinde konuştu.
2 Haziran tarihine kadar sürecek fuarda Konak Belediyesi hem stantlar hem de birbirinden renkli etkinliklerle yer aldı. Konak Belediyesi butik müzeleri, Türkiye Şampiyonu takımı Kadın Futbol sporcuları, dünyanın ilk ve tek Çocuk Senatosu, Türkiye’nin en kapsamlı kampanyası Mavi Kapak Mavi Sevgi, Konak Belediyesi kültür ve eğitim yayınları, özel eğitim gereksinimli öğrenciler için ilk okuma-yazma çalışması ile ‘Kentine Güvene Kentler’ buluşmasındaki yerini aldı.


KARŞIYAKA HATIRASI

Sosyal demokrat belediyelerin İstanbul’daki görkemli buluşmasına Karşıyaka standı damgasını vurdu. 11 Projesi ile “Sosyal Demokrat Belediyelerden Kentine Güvenen Kentler Buluşması”nda yerini alan Karşıyaka Belediyesi’nin standında da renkli görüntüler yaşandı. Karşıyaka standını ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Cevat Durak ile birlikte “Karşıyaka Hatırası” fotoğrafı çektirirken, maskot Pelikan ile de poz vermeyi ihmal etmedi.

Nüfusu 100 binin üzerindeki 59 CHP’li belediyenin katıldığı “Kentine Güvenen Kentler” buluşmasının ilk günün de ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Belediyesi standına uğrayanlar “Karşıyaka Hatırası” fotoğrafı çektirmek için kuyruğa girdi. Belediye Başkanı Cevat Durak ile “Bir Sevdadır Karşıyaka”yla fotoğraf çektirenler arasında İzmirli belediye başkanları da vardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da, stant ziyareti sırasında fotoğraf çektirdiği özel tasarım çerçevenin kadrajına, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Haluk Koç, Gökhan Günaydın, Adnan Keskin, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, TBMM Grup Başkanvekili Güldal Mumcu, İzmir milletvekili Alaattin Yüksel de girdi. Kadraja giren İzmirli Belediye Başkanları arasında ise, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, ile Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin yer aldı.

Karşıyaka Belediyesi standının bir diğer renkli görüntüsü ise, Pelikan maskotu oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da fotoğraf çektirdiği Karşıyaka’nın maskotu Pelikanla fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler sıraya girdi.


TATI'DAN PUŞİ VE KİRAZ

İstanbul CNR Fuar Merkezinde düzenlenen ve 61 CHP'li belediyenin 500 projesinin sergilendiği fuarda renkli standı ve projeleri ile katılan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Buca'da yetişen organik kiraz ikram ederken, Buca'ya has olan Puşi'yi boynuna taktı.

İzmir ve Ege'den 23 belediye ve 152 projenin yer aldığı fuarda 4 projesi ile göz kamaştıran Buca Belediyesini vatandaşlar yalnız bırakmadı. Katılanlara binlerce anahtarlık, organik zeytinyağı, ajanda, dergi, puşi, kiraz, Atatürk'ün resimlerinin yer aldığı cd, tişört ve çeşitli armağanlar verildi, projeleri ise Başkan Ercan Tatı kendisi tanıttı. CHP Genel Başkan Yardımcılarının tek tek ziyaret ettiği Buca standını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaret etti. Buca'nın organik ürünlerini ve ilk kez hayata geçirdikleri projeleri Kılıçdaroğlu'na anlatan Tatı, CHP Genel Başkanına kiraz ikram etti. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun boynuna kendi elleri ile puşi asmayı da ihmal etmedi.

Başkan Tatı, Kemal Kılıçdaroğlu'na dünya da bir ilk olan Srebrenitsa Soykırım Anıtı ve Türkiye'de bir ilk olan 3 Fidan Anıtlarının Buca'da kendi döneminde yer aldığını anlatan kitapçıklarını takdim ederek, Buca’nın da ilkleri olan anıtlar hakkında da bilgi verdi.


BORNOVA TAKDİR ALDI

Bornova Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyelerden Kentine Güvenen Kentler Fuarı’nda göz kamaştırdı. Ziyaretçi akınına uğrayan tanıtım standını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Kılıçdaroğlu’na hayata geçirilen ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. Kılıçdaroğlu, “Bornova’da yapılan çalışmaları takdirle takip ediyorum” dedi

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İstanbul’da düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyelerden Kentine Güvenenler Kentler Fuarı’nda, proje ve hizmetlerini CHP Genel Başkanı Kemal Klıçdaroğlu’na anlattı. Başkan Sındır, açılış töreni sonrası fuar alanını gezen Kılıçdaroğlu’na çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Kılıçdaroğlu, geçen yıl Kasım ayında kendisinin de katılımı ile temeli atılan projelerin gelişimi ile ilgili özel olarak ilgilendi. Başkan Sındır bu projelerin kısa süredeki gelişimini anlattı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Tüm CHP’li belediyelerde olduğu gibi Bornova’da yapılan çalışmaları da takdir takip ediyorum” dedi. Kılıçdaroğlu, Başkan Sındır ve ekibine başarılar diledi.

Türkiye’nin sosyal belediyeciliğe ihtiyacı var

Sosyal belediyeciliği kendilerine ilke edinmiş CHP’li belediyelerin, yaptıkları hizmet ve yatırımlarla kendilerini gösterdiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Rantın değil, halkın ihtiyaçlarını ön planda tutan belediyeleriz. Öncelikli hedefimiz; halkımızın en temel insani ihtiyaçlarının karşılanması. Daha sonra sosyal bir varlık olan bireyin sosyal ihtiyaçlarına cevap vermek ve faaliyetler ortaya koymak. Rahatlıkla söyleyebilirim ki bu fuarda yer alan bütün belediyeler, birbirleri ile tatlı bir yarış içerisinde halka daha iyi hizmet götürmek için çalışıyor. Türkiye’nin dört bir yanının sosyal belediyeciliğe ihtiyacı var’’ diye konuştu.

Üç ayrı noktada stant

Bornova Belediyesi, Fuar’da 3 stant ile yer aldı. Ana stantta dört yıldan bu yana ortaya konan proje ve hizmetlerin tanıtımı yapıldı. Ortak alanlardaki iki ayrı stantta ise fark yaratan ve Bornova Belediyesi’ni diğer belediyelerden ayıran Bilim Merkezi ve Evde Yaşlı Bakım Hizmeti anlatıldı. Bilimi çocuklara sevdirmek adına kurulan Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi adeta İstanbul’a taşınırken dünyanın varoluş süreci aralarında dinazor maketlerinin de bulunduğu görsellerle anlatıldı.


FUARA ‘GAZİEMİR İMZASI’

Sosyal Demokrat Belediyeler, ‘Kentine Güvenen Kentler Buluşması’ adıyla İstanbul’a “proje çıkarması” yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla açılan fuarda 61 Sosyal Demokrat Belediyeye ait projeler görücüye çıktı. Bir belediyenin, sadece kendi öz kaynaklarına güvenerek, inanarak ve çalışarak başarılı olabileceğini göstermeyi hedefleyen ‘Kentine Güvenen Kentler Buluşması’nda Gaziemir Belediyesi de sosyal projeleriyle farkını ortaya koydu. Evde bakım, hoş geldin bebek, ücretsiz dershane ve cumhuriyet semt evleri gibi birçok sosyal projenin tanıtımının yapıldığı Gaziemir Belediyesi standını ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu’na özel bir hediye sunuldu.
Atıfbey Cumhuriyet Semt Evi’nde bir kursiyer tarafından yapılan Mustafa Kemal Atatürk’ü imzasının işlendiği el emeği hediyeyi çok beğenen Kılıçdaroğlu, “Bunu genel merkezimizde çok özel bir yerde sergileyeceğiz” diye konuştu. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u da hayata geçirdiği sosyal projeler kutlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Tüm belediye başkanlarımız birbirinden değerli çalışmalar ve projelerle fark yaratıyor” diye konuştu.

Örnek projelere görkemli tanıtım…
Sosyal demokrat belediyeler, kentsel gelişim, çevre, sağlık, sosyal hizmetler, spor, çocuk ve gençlik, kültür-sanat-tarih ve e-belediye hizmetleri olmak üzere 8 ana başlıkta, geçmişte yapılan çalışmaların yanı sıra, geleceğe yönelik projelerini de katılımcılarla paylaşılıyor. Etkinliğe Anadolu’dan katılacak, yerel yönetiminin temel taşı olan 1500 muhtar da sosyal demokrat belediyelerce konuk ediliyor. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla geliştirilen “Muhteşem Projeler”in ilk defa tanıtıldığı “Kentine Güvenen Kentler Buluşması”nda; tüm belediye hizmetlerine dair uygulamalı sunumlar yapılıyor, katılımcıların gerçeğe çok yakın bir kent simülasyonu içinde sosyal demokrat belediyeciliği yaşaması sağlanıyor.


KARABAĞLAR'A KILIÇDAROĞLU ÖVGÜSÜ

Sosyal demokrat belediyelerin hizmet ve projelerinin tanıtıldığı “Kentine Güvenen Kentler Buluşması”nın açılışında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Karabağlar Belediyesi’nin standını ziyaret etti.Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Kılıçdaroğlu’na gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. Stantta Başkan Kürüm’le sohbet eden Kılıçdaroğlu, Mobilya Çıraklık Eğitim Merkezi, Bağ-Kart uygulaması ve Uzundere Rekreasyon Alanı’nı projelerine övgüler yağdırdı. Kürüm’ü ve ekibini tebrik eden Kılıçdaroğlu, “Karabağlar’da tüm zorluklara rağmen çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Özellikle yapımı süren Uzundere Rekreasyon Alanı Projesi ülke çapında çok güzel bir proje. Sizi takdir ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.