Dolar 32,2190
%0.17
Euro 35,1739
%0.24
Altın 2.473,280
%0.22
Bist-100 10.159,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kent siyasetinde fair play rüzgarı!

Kent siyasetinde fair play rüzgarı!

CHP ve AK Parti’nin İzmir il başkanlarının 9 Eylül’de kurtuluş coşkusuna ortak olması ve beraber kol kola yürümesi kamuoyunda takdirle karşılanırken, ikili bir kez daha bir araya gelecek. CHP'li Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9 Eylül Kurtuluş Şenlikleri'nin tamamına katılarak sürece yönelik ılımlı siyaset mesajı veren AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’dan sonra bu kez CHP İl Başkanı Ali Engin’den bir adım geldi. Engin, pazartesi günü saat 11:00’de Delican’ı makamında ziyaret edecek, çiçeği burnunda başkana “hayırlısı olsun” diyecek.

  • Ege Postası
  • 12.09.2014 - 13:47
EGE POSTASI - İzmir’de son iki yıl protestolar ve tartışmalar yaşanan 9 Eylül kutlamalarında bu kez siyasi fair-play yaşanmıştı. CHP'li Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9 Eylül Kurtuluş Şenlikleri'nin tamamına katılma kararı alan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, kent siyaseti için önemli bir adım atarken, Zafer Yürüyüşü'nde kortejde CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’le birlikte kol kola yürümüştü.

PAZARTESİ 11:00’DE
İzmir’de iki il başkanının kol kola kurtuluş coşkusuna ortak olması, kamuoyunda takdirle karşılanırken bu kez bir adımda CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’den geldi. Engin, pazartesi günü saat 11:00'de AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret edecek. Engin, Temmuz ayında AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna atanan Delican’a, “ hayırlısı olsun” diyecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.