Dolar 32,3017
%-0.11
Euro 34,8375
%0.08
Altın 2.413,880
%0.85
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da büyük değişim

Karşıyaka'da büyük değişim

Futbolda son yıllarda maddi sıkıntılar çeken Karşıyaka, başlattığı devrimle uzun süre sonra altyapıda şehir dışında özel turnuvaya katıldı.

  • Ege Postası
  • 11.06.2018 - 14:27

Yeşil-kırmızılılar, tüm ulaşım, yemek ve konaklama masraflarını karşılayıp U12 takımını aileleriyle birlikte 9 Haziran'da Türkiye çapından 16 takımın katılımıyla başlayan Afyon Kocatepe Kupası'na gönderdi. 

TFF 2. Lig'de 1.5 yıl maçlara, kampa gidecek para bulamakta güçlük çeken Karşıyaka'da son aylarda A takımda, tesisler ve idari işlerde başlayan değişim altyapıya yansıdı. Yeşil-Kırmızılı ekibin U12 takımı yıllar sonra katıldığı Afyon'daki turnuvada Antalya Şimşekspor'u 5-1, Trabzon Söğütspor'u 3-0 yenip Bursaspor'la 1-1 berabere kalarak çeyrek finale yükseldi.

Pınar Karşıyaka'dan Cenevre çıkarması

Yeni sezonda Avrupa'da hangi kupaya katılacağı belli olmayan Pınar Karşıyaka'da başkan Turgay Büyükkarcı ve genel menajer Selim Çınar, çarşamba günü İsviçre'ye gidecek. Yeşil-kırmızılar, Cenevre'de FIBA yetkilileriyle toplantı gerçekleştirecek. Son iki sezondur FIBA'nın organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Karşıyaka, ULEB'den de EuroCup'a katılmak için davet mektubu almıştı. 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 10. sırada tamamlayan Karşıyaka'nın hangi organizasyonda yer alacağı Cenerve'deki görüşmelerin ardından belli olacak. Antrenör Aleksandar Trifunovic'le yola devam etmeyecek olan yeşil-kırmızılılar, yeni antrenör arayışında öncelikle yerli çalıştırıcıların üzerinde duruyor. Karşıyaka'nın yeni antrenörünü haftaya belirleyeceği öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.