Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Tayfun masada

Karşıyaka'da Tayfun masada

TFF 3'üncü Lig'e düştükten sonra geçtiğimiz günlerde iç transferde 9 futbolcunun son 3 yıldan kalan alacaklarını kapatıp sözleşme yenileyen Karşıyaka'da yönetim Tayfun'la da masaya oturacak.

  • Ege Postası
  • 10.06.2018 - 12:59

Son 3 sezondur takımın değişmezlerinden olan gurbetçi futbolcu İspanya'daki tatilinden dönerken, Tayfun'un yarın yeşil-kırmızılı kurmaylarla görüşüp biten sözleşmesini yenilemesi bekleniyor. Karşıyaka'da İzmir'e dönüşü ertelenen Abdulhamit ise yönetime çarşamba günü geleceğini bildirdi. Karşıyaka, oyuncuları Metin ve Hakan'dan da cevap bekliyor. 

Karşıyaka'da altyapıya hücum

Futbolda altyapıda son aylarda yeni spor okulları açıp tesislerini düzenleyerek atağa kalkan Karşıyaka'nın yaptığı seçmelere lisanslı 350'ye yakın futbolcu adayı katıldı.

Altyapıda son yıllarda az katılımla seçme yapan yeşil-kırmızılılara gösterilen ilgi yönetimin yüzünü güldürdü. İzmir'in yanı sıra İstanbul, Alanya, Eskişehir, Konya ve Marmaris'ten gelen yıldız adaylarını teknik direktör Ufuk İskender, altyapı başkanı Tayfun Yungul, altyapı sorumlusu Erol Özgür ve antrenörler dikkatle izledi.

Yeni spor okulları açarak sporcu sayısını artırmayı hedefleyen Karşıyaka, altyapı için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki imkanları da geliştirmeyi sürdürecek. Tesislere altyapının kullanımında yeni fitness salonu inşa edilecek. Kamu borçlarını da yeniden yapılandırmaya çalışan Karşıyaka, tesislerin birikmiş su borcunu takside bağladı. Hafta içinde yeni torba yasadan yararlanıp geçen yıl bozulan Sosyal Güvenlik Kurumu yapılandırması ve vergi ödemeleri de yeniden yapılandırılacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.