Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Oda Orkestrası'ndan yurtdışında konser

Karşıyaka Oda Orkestrası'ndan yurtdışında konser

İSVEÇ'in Carlscrona kentinde yapılacak olan Carlscrona Müzik Festivali'ne katılacak olan Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA) konser verecek.

  • Ege Postası
  • 31.07.2015 - 13:47
Karşıyaka Oda Orkestrası'nın, şef Rengim Gökmen yönetiminde, Orçun Civelek'in (klarnet) solist olarak yer alacağı konseri, 7 Ağustos Cuma günü saat 18.00'de İsveçli sanatseverleri selamlayacak. Konserin ilk bölümünde Karşıyaka Oda Orkestrası Ulvi Cemal Erkin'in “Sinfonietta" adlı eserini, Orçun Civelek de Hasan Niyazi Tura'nın "Klarnet Konçertosu"nu yorumlayacak. Konser, Karşıyaka Oda Orkestrası'nın Tchaikovsky'nin “Do Majör Serenadı"nın seslendirmesiyle sona erecek.



Sanatçılar, 8 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00'de Carlscrona'da ikinci konserini verecek. Orkestra bu kez şef Hakan Şensoy yönetiminde, Peter Jablonski (piyano), Cem Sevgi (trompet), Rebecca Barham'ın (piyano) solist olarak yer alacağı konserde sanatseverlerlerle buluşacak.

Konserin ilk bölümünde Orkestra; Shostakovich'in, düzenlemesi Hakan Şensoy'a ait “Second Waltz" adlı eseri ile yine Shostakovich'in “Op.35 No.1 Piyano, Trompet ve Yaylılar için Konçerto"sunu yorumlayacak. Kısa bir aranın ardından ikinci bölüm; Chopin, Dag Wiren, Kenan Durul ve Hakan Şensoy'un eserinin seslendirilmesiyle sona erecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.