Dolar 32,4783
%-0.19
Euro 34,9376
%0.31
Altın 2.436,360
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar dergisi yayın hayatına başladı

Karabağlar dergisi yayın hayatına başladı

Karabağlar Belediyesi’nin iki ayda bir yayınlayacağı, içeriğinde belediyenin faaliyetlerinin yer aldığı Karabağlar dergisi yayın hayatına başladı. Karabağlar halkını belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan dergi, belediye ve halk arasında iletişim görevi de görecek.

  • Ege Postası
  • 31.07.2015 - 10:04
İZMİR - 32 sayfadan oluşan ve iki ayda bir yayınlanacak olan dergi tüm ilçeye ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Derginin içeriğinde belediyenin yaptığı projelerin yanı sıra sosyal ve sanatsal aktiviteler de yer aldı. 

Beğeni kazandı
İlçenin çeşitli bölgelerindeki esnaf ve vatandaşa dağıtımına başlanan dergi beğeniyle karşılandı. Vatandaşlar, belediyenin kendine ait bir yayın organı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  

Bireylere değil, topluma hizmet için varız
Karabağlar’da bireylere değil, topluma hizmet için çalıştıklarını  belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, amaçlarının halkla ortak akıl üretip, birlikte projeler gerçekleştirmek olduğuna dikkat çekti. Başkan Selvitopu, Karabağlar dergisinin ilçede çok seslilik açısından önemli bir yayın organı olacağını ifade ederek, tüm Karabağlar halkına hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.