Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karadavut: BBP Türkiye’nin dördüncü büyük partisidir

Karadavut: BBP Türkiye’nin dördüncü büyük partisidir

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, Merzifon’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. BBP’nin 20 yıllık bir parti olduğunu ve artık Türkiye’nin dördüncü partisi konumunda olduğunu kaydeden Karabulut, 2014 yılında yapılacak...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 18:11
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, Merzifon’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BBP’nin 20 yıllık bir parti olduğunu ve artık Türkiye’nin dördüncü partisi konumunda olduğunu kaydeden Karabulut, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini söyledi.

Önümüzdeki yerel seçimlerde ilk kez seçimlere sandık görevlisi vereceklerini kaydeden Ünsal Karabulut, “20 yıllık siyasi hayatımızın içerisinde ilk defa biz bu seçimlere sandık görevlisi vereceğiz. BBP olarak bütün seçim çevrelerinde kendi adaylarımızı belirleyerek seçime gideceğiz. BBP’nin kamuoyu tarafından çok sevilen, çok sayılan parlayan yıldızlarını önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İnanın bu basınımıza, milletimize sürpriz olacak. Seçimlerde büyük bir oy patlaması yapacağız. Bunun çalışmalarını yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

PKK’nın eylemlerine devam ettiğini vurgulayan Karabulut, "PKK şu anda ne yapıyo? Eylemlerine devam ediyor. PKK’nın eylem yapması için illa karakol basması mı gereki? Karakol basmıyorlar ama şu anda şantiye basıyorlar. Oradaki iş makinelerini yakıyorlar. Orada çalışanları kaçırıyorlar. Yol kesiyorlar. Daha önce Cizre’de yaptığını şimdi Diyarbakır’da yaptılar. Kendi güvenlik birimini oluşturup kimlik kontrolü yapıyorlar. Sanki özerk bir bölge varmış gibi, ayrı bir bölge gibi bütün bunları yerine getiriyorlar." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.