Dolar 32,3781
%-0.32
Euro 34,7809
%-0.07
Altın 2.412,490
%-0.42
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar hatıra ormanı kuruldu

Karabağlar hatıra ormanı kuruldu

Karabağlar Belediyesi ve Karabağlar Kent Konseyi katkılarıyla, Orman Genel Müdürlüğü tarafından Uzundere'ye Karabağlar hatıra ormanı kurulması için ilk fidanlar dikildi. Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karabağlar Eğitim Merkezi’nde(KARBEM) eğitim gören çok sayıda öğrenci katıldı.

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 12:05
Uzundere’deki etkinlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye meclis üyeleri ve öğrenciler toplam 2 bin 230 fidanı dikerek Karabağlar Hatıra Ormanı’nı oluşturmak için ilk adımı attılar. Yeşilin ve doğanın önemini her geçen gün daha da önemseyen gençler tüm fidanları tek tek ve düzenli olarak dikerek çevreye katkı sağlamının mutluluğunu yaşadılar.

Mutlaka bir ağaç dikin
Öğrencilerin çevreye duyarlı olması ve fidan dikimine de çok sayıda öğrencinin gelmesi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu da mutlu etti.  Öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Selvitopu, doğa ve çevrenin günümüz dünyasında çok önemli olduğunu ve gün geçtikçe doğadaki yaşam alanlarının daraldığına dikkat çekerek “Bize düşen görev, bu alanları genişletmek ve gelecek kuşaklara daha temiz, insanların yaşayabileceği ortamları  bırakmaktır.


Bu çalışmalarla bir nebzede olsa çevreye küçük bir katkı koymuş olacağız. Burada dikeceğimiz ağaçlar gelecekte büyüyecek ve belki de bir çok insan bu ağaçların altında oturup nefes alacak. Ayrıca çevremizi geleceğe taşımış olacağız.” diye konuştu. Başkan Selvitopu ayrıca gençlere mutlaka ağaç dikin, bir ağacınız olsun, sonra onu izleyin” önerisinde bulundu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.