Dolar 32,3679
%-0.35
Euro 34,7063
%-0.29
Altın 2.396,070
%-1.1
Bist-100 10.164,00
%1.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kent Konseyleri Foça'da buluştu

Kent Konseyleri Foça'da buluştu

İzmir Kent Konseyleri Birliğinin Mart ayı toplantısı Foça’da yapıldı.

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 12:02
2014-2019 Dönemi İzmir Kent Konseyleri Birliği toplantılarını her ay başka ilçelerde yapıyor. Foça’nın ev sahipliğinde yapılan Mart ayı toplantısı şimdiye kadar ki en kapsamlı katılımla gerçekleştir.
İzmir’in 22 ilçesinin Kent Konseyi Başkanı ve Genel Sekreterlerinin katıldığı toplantıda, kent konseylerinin işlevselliğini arttırmak için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
İzmir Kent Konseyleri Birliği, toplantı öncesi Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası toplantı Foça Belediyesi Deniz Kent Sosyal Tesisinde yapıldı.
Foça Kent Konseyi başkanı Orhan Gürer’in açılış konuşmasından sonra Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Kent Konseyleri Birliği üyelerine bilgi verdi. Demirağ, birlik üyelerine belediyenin devam eden projeleri, Foça Turizmi, Foça Tarımı gibi konularda bilgilerde verdi. 
Heyet, Foça Belediyesi Deniz Kent Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantı sonrası Kozbeyli Çapkınoğlu Konağı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
İzmir Kent Konseyleri Birliğine aynı gün akşam ise Foça Belediyesi Yeni Sosyal Tesisinde Foça’daki STK Başkanları, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da eşlik etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.