Dolar 32,5555
%0.21
Euro 34,9592
%-0.04
Altın 2.458,740
%0.92
Bist-100 9.886,00
%1.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da zabıta zirvesi

Karabağlar'da zabıta zirvesi

İzmir'deki 30 ilçe zabıta müdürü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen zabıta koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıda zabıtaların çalışma sistemleri ile ilçelerde yapılması gereken ortak çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 13:48
İZMİR - Karabağlar Belediyesi meclis salonunda düzenlenen koordinasyon toplantısına, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat, Karabağlar Belediyesi Başkan yardımcısı Ali Asker Yevimli ile zabıta müdürleri katıldı. Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, zabıta hizmetinin belediyelerin aynası gibi olduğuna dikkat çekerek, zabıta memurlarının görevlerini yerine getirme konusunda karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi. Başkan Selvitopu zaman zaman istenmeyen olayların da yaşandığına dikkat çekerek zabıtaların yine görevlerini yerine getirirken bazen şiddete de maruz kaldığının altını çizdi.

Zorlukların aşılması gerekir
Selvitopu,  “ Halkın gözü önünde olan bir görevi yapıyorsunuz. Bu anlamda yapılan hizmet yerel bazda çok çok önemli. Sokakta olmanın da getirdiği zorluklarda var. Sürekli seyyar esnafla zabıtalarımız karşı karşıya geliyor. Zaman zaman da zabıta memurlarımız şiddete maruz kalıyor. Bu zorlukların aşılması için insan ilişkilerinin gelişmesi lazım” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışıyoruz
İlçede ve metropolde İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta daire başkanlığıyla birlikte çalıştıklarına dikkat çeken Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü: “Çünkü birlikten güç doğar. Ben de bürokrat olarak sizlerin içinden geldim. Bu işlerin çok faydalı olacağını düşündüğümüz için bu konuda çabalıyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Bu koordinasyon toplantıları sürekli devam etsin. Zabıtalara bu kapılar her zaman açık. Ben bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.



Birliktelik devam edecek

Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat da değerlendirmelerde bulundu. Albat göreve geldiği 8 ay gibi bir sürede İzmir'in her noktasında var olduklarının altını çizerken tüm ilçe zabıta ekiplerine, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak destek vermeye devam edeceklerini, haziran ayında yeniden koordinasyon toplantısında bir araya geleceklerini ifade etti.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.