Dolar 32,3971
%0.12
Euro 34,7889
%-0.01
Altın 2.403,150
%0.26
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da bayram hazırlığı tamam

Karabağlar'da bayram hazırlığı tamam

Karabağlar Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı’na yönelik hazırlıklarını tamamladı.

  • Ege Postası
  • 01.10.2014 - 09:58
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kurban satış ve kesim yerlerini belirleyen ekipler buraların dışında kesim yapanlara 2014 yılı kurban satış yönetmeliğine göre çeşitli yaptırımlar uygulayacak.
 
Kurban Bayramı’nda mesai yapacak olan belediye ekipleri, belirlenen kurban kesim ve satış yerleri dışında işlem yapanlara göz açtırmayacak. Yapılan çalışmalar sonucu Karabağlar ilçe sınırlarında Kestane Pazarı Hatay Kuran Kursu bahçesi,  Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bahçesi, Evliyazade Akkuş Kuran Kursu bahçesi, Mevlana Caddesi’nde bulunan Yeşilyurt Öğrenci Yurdu'nda kurban kesimi yapılacak. Söz konusu yerlerin dışında Uzundere Mahallesi otoban altı ile Peker Mahallesi’nde hem kesim hem de satış yeri ayrıldı. Ayrıca Uzundere’de 3 ayrı satış yeri Kurbanlık almak isteyen vatandaşlar için kuruldu. 

Belirlenen yerler dışında cadde, sokak, apartman önleri, park, otopark, yol ve otoyol kenarlarında kurban kesimi yapılmasına izin verilmeyecek. Kesim ve satış yapanlar ile 2014 yılı kurban satış ve yönetmeliğe aykırı davrananlar hakkında çeşitli cezalar uygulanacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.