Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf'ta Agayev imzaya kaldı

Kaf-Kaf'ta Agayev imzaya kaldı

PTT 1'inci Lig'de yeni sezon öncesi kaleyi sağlama almaya çalışan Karşıyaka, Darıca Gençlerbirliği'nden transfer ettiği kaleci Ersin Aydın'ın ardından Azerbaycan Milli Takım kalecisi Kamran Agayev'in de işini bitirmek üzere. Geçen sezonun ikinci yarısında Kayserispor'da forma giyen Azeri file bekçisi ile yapılan ilk görüşmede anlaşma sağlanamazken, hafta sonunda gerçekleşen ikinci tur görüşmelerde sorunların aşıldığı ve imza aşamasına gelindiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 20.07.2015 - 12:58
Azerbaycan'da 2008'de yılın futbolcusu, 2009'da ise yılın kalecisi seçilen 29 yaşındaki file bekçisi, ülkesinde Shafa Baku, PFC Turan Tovuz, Khazar Lankaran, Bakü FK, FK Kabala kulüplerinde forma giydi. Agayev 1 kez Azerbaycan Premier Ligi'nde, 3 kez de Azerbaycan Kupası'nda şampiyonluk yaşadı. Tecrübeli kaleci Azerbaycan A Milli Takım forması altında 50 karşılaşmada 13 penaltı vuruşunun 10'unu kurtarma başarısı gösterdi.

FALL İMZAYA GELİYOR

Transferde son olarak Yunan golcü Dimitris Papadopoulos'u alan Karşıyaka'nın prensip anlaşmasına vardığı Senegalli golcü Djiby Fall'un da yarın sözleşme imzalayacağı bildirildi. Eskişehirsporlu ön libero Hürriyet'le söz kesen Karşıyaka, Boşnak orta saha oyuncusu Senijad Ibricic'in Kayseri Erciyesspor'dan bonservisini almasını bekliyor. Yeşil kırmızılıların listesinde Osmanlıspor'dan Bakary Soro, Tugay Kaçar ve Umut Nayir, Gençlerbirliği'nden Tayfur Bingöl, Trabzonspor'dan Gökhan Karadeniz de yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.