Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KOSGEB'den işletmelere destek çağrısı

KOSGEB'den işletmelere destek çağrısı

KÜÇÜK ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, daha çok işletmeye ulaşmak ve süreci hızlandırmak amacıyla İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş'tan oda bünyesinde KOSGEB danışma bürosu kurmasını istedi. Biçer, “Paramız var, desteğe hazırız" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.08.2015 - 17:46
KOSGEB Başkanı Recep Biçer, makamında ziyaret ettiği İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'tan oda bünyesinde KOSGEB danışma bürosu oluşturulmasını isteyerek, “Üyelerinizi bizden daha iyi biliyorsunuz. Biz genelde dosya bazlı çalışıyoruz. Bir işletmeyi sıfırdan alıp belli bir yere kadar götürebiliyoruz. Sizinle işbirliği yaparsak süreci hızlandırmış oluruz. Danışma bürosu kurarsanız çok işimize yarar. Bu büro, KOSGEB desteklerine nasıl başvurulur, iş planı nasıl yapılır gibi konularda bilgi versin. Böylece işletme zaman kaybetmiş olmaz, dosyası hazır halde bize gelir. Amacımız daha fazla işletmeye ulaşmak, süreçleri hazırlamak. Siz de kendi üyelerinizi bir anlamda destek vermiş olursunuz. İşletmeler başvursun, bizim bütçemiz var. Çalıştıkça yeni iş getirdikçe takviye etmekte sıkıntı olmayacağının sözünü de aldık" dedi. 

Biçer, ilk ihracatını KOSGEB ile yapacak işletmelere toplamda 20 bin liralık destek sağladıklarını belirterek, “Belki çok fazla bir para değil ama devletin desteğini hissetmiş olacaklar. Bazen işletmeler gerçekten manevi desteğe ihtiyaç duyuyorlar" dedi. (Elif Demirci/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.