Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KHA Ödül Töreni'ne TV35 damgası!

KHA Ödül Töreni'ne TV35 damgası!

Kaya Haber Ajansı (KHA) Ege’nin en iyilerini 6. kez belirledi. İzmir’in uydudan yayın yapan tek televizyonu TV35 gece iki ödül birden aldı. KHA Ödül Töreni'ne TV35 damgası

  • Ege Postası
  • 11.11.2019 - 11:57

Kuruluşunun 10. Yılını kutsayan Kaya Haber Ajansı, gelenekselleşen KHA Oscarları ödül töreninde, okurlarının önerilerini dikkate alarak belirlediği yılın enlerini ödüllendirdi.

Kaya net Grubu’na bünyesinde yer alan Kaya Haber Ajansı tarafından gerçekleştirilen KHA “Yılın En’leri” Ödül Töreni’nde; sanattan kültüre, medyadan sosyal başarılara, edebiyattan müziğe toplam 25 kategoride kişi ve kuruluşlara ödül verildi. TV35’ten canlı yayınlanan ve pek çok basın kuruluşunun katıldığı KHA Oscarları töreni müzik ziyafeti, şir dinletisi, illüzyon gösterisi ile de renklendi.

İzmir Bornova’da bulunan Coordinat Suits Otel tören salonunda gerçekleşen ödül törenine TV 35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları, Genel Koordinatör TV 35 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mutlu Kopuz, Genel Koordinatör Özay Yılmaz, Haber Müdürü Deniz Doğan, Program yapımcısı Seher Onay ve Tv35 ekibi tam kadro törende yer aldı.

EN İYİ BÖLGE TELEVİZYONU TV35
Ödül töreninde Tv 35  iki ödül birden aldı. Eni iyi bölge Televizyonu ve En iyi program katogorisinde  Dokun hayata programı ile Seher Onay ödüle layık görüldü.

İzmir’de gerçekleşen törende yılın en iyi bölge televizyonu seçilen Tv 35’in ödülünü Yönetim kurulu Başkanı mithat Umutoğulları aldı. Ödülü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Umutoğulları, İzmirlilere teşekkür ederek sözlerine başladı. Daha sonra TV 35 çalışanlarına teşekkür eden Umutoğulları aldıkları bu ödülü Türkiye’de tutullu bulunan tüm gazeteciler adına aldığını söyledi.

Eni iyi bölge Televizyonu ve En iyi program katogorisinde  Dokun Hayata programı ile Seher Onay ise  Tv 35 kanalını ailesi gibi gördüğünü ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Ödül töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.