Dolar 32,3857
%0.08
Euro 34,7766
%-0.04
Altın 2.400,130
%0.14
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli başkan eşlerinden Çiğli’de anlamlı buluşma

İzmirli başkan eşlerinden Çiğli’de anlamlı buluşma

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu’nun öncülüğünde sürdürülen ve belediye başkan eşleri arasında birlik, beraberlik, dayanışma duygularının pekişmesi amacıyla başlatılan “Geleneksel Başkan Eşleri Buluşması” Çiğli’de gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 27.04.2015 - 10:41
Ev sahipliğini Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın eşi Ergül Arslan’ın yaptığı program dahilinde metropol ilçe başkan eşleri Çiğli Belediyesi Başkanlık Makamı’nda bir araya geldi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen ve İzmir metropol İlçeleri başkan eşlerini Çiğli’de ağırlama imkanı sunan projeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan, bu organizasyonun Çiğli’nin tanıtılması adına da oldukça anlamlı bir amaca hizmet ettiğini belirtti.
Gezi programı başkanlık makamının ziyaretiyle başladı. Konuklarını teker teker karşılayan Başkan Arslan ve eşi Ergül Arslan, onlarla yakından ilgilendi. Sohbet havasında geçen görüşmelerde ülke gündemine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ardından Başkan Arslan, Çiğli’nin demografik yapısı, tarihi ve turistik yerleri hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Göreve geldiği günden bu yana Çiğli’de yürüttüğü hizmet ve projelere ilişkin detaylı açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, yoğun programı nedeniyle ilçe başkanlarının eşlerine veda ederek güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulundu.



Başkanlık makamında başlayan gezi programı Kaklıç’ta yapılan kahvaltıyla devam etti. Programın ilk durağı Tuzla oldu. Ardından 300’den fazla kuş türünün yaşadığı, turistik değeri açısından da önemli merkezlerden biri olan doğa harikası İzmir Kuş Cenneti’ne geçildi. Daha sonra Harmandalı Okul Öncesi Çocuk Bakım ve Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çocuklar ziyaret edildi, başkan eşleri yetkililer tarafından bilgilendirildi. Çocuklar ilçe belediye başkanları eşleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiğli Evka 5 mahallesinde projelendirilen ve başkan eşlerinin adlarının verildiği fidanlar minik bir tören eşliğinde Çiğli Belediyesi Hatıra Ormanı’na dikildi. Çiğli Belediyesi’nin prestij projeleri arasında gösterilen Çiğli Eğitim Merkezi’ne yapılan ziyarette kursiyerler tarafından sevinç ve coşkuyla karşılanan ilçe başkanları eşleri, eğitimler hakkında detaylı olarak bilgilendirildi. Kursiyerlerle bol bol sohbet eden başkan eşleri daha sonra gezinin son durağı olan Akvaryum Kafe ve Restoran’da verilen akşam yemeğiyle gezilerini sonlandırdı.



Başkan Arslan: “Kuzeyin Parlayan Yıldızı’nı En Güzel Şekilde Anlattık”
Metropol ilçe başkanları eşlerinin Çiğli’ye yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu tarafından hayata geçirilen birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan başkan eşleri buluşması oldukça önemli bir amaca hizmet etmektedir. 



Sizleri Çiğli’de ağırlamaktan çok büyük bir memnuniyet duydum. Çiğlimize çok önemli projeler kazandırdık, birçok yararlı hizmeti de aksatmadan yürütüyoruz. Çiğlimiz turistik ve tarihi değerler açısından da değeri yüksek kentler arasındadır. Gezilip görülecek çok güzel yerleri var. Yapımını gerçekleştirdiğimiz ve halkımızın hizmetine sunduğumuz mekanlarımızı görmenizden büyük bir keyif alacağız. Kuzeyin Parlayan Yıldızı Çiğlimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Hoş vakit geçirdiğiniz bir gün olsun istiyorum ve geldiğiniz için tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.