Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta 'Okey' koalisyonu

Selçuk'ta 'Okey' koalisyonu

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ednan Erslan, propaganda gezilerine Selçuk’tan başladı. Esnaf ziyareti yapan, kahvelerde vatandaşlarla sohbet eden Arslan, bir kahvehanede CHP’li, AKP’li, MHP’li ve HDP’li dört arkadaşın okey oynadığını öğrenince, “İşte demokrasi bu. Mecliste kavga edenler örnek alsın” dedi, vatandaşlarla sohbet etti.

  • Ege Postası
  • 27.04.2015 - 10:33
Partisinin seçim vaatlerini vatandaşlara anlatan CHP milletvekili adayı Ednan Arslan, işçinin, memurun, emeklinin, çiftçinin ve esnafın son 13 yılda zor günler geçirdiğini söyledi, “CHP iktkidarında bu kesimler ezilmeyecek, zor günler geçirmeyecek. CHP yaşanacak bir Türkiye vaatediyor. Esnaf ve KOBİ’ler ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanacak. Esnafın da diğer çalışanlarla aynı sürede emekli olması ve aynı haklardan yararlanması sağlanacak. Emekliler Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye alacak. Çiftçi mazotu 1.5 liraya alacak.,



Başka geliri olmayan çiftçiye hane başına asgari ücret düzeyinde gelir garantisi sağlanacak. Emeklilerden alınan muayene ve ilaç katılım payı kalkacak. İntibak Yasası derhal çıkarılacak. En düşük emekli maaşı 1.500 TL olacak. Emeklilik için yeterli çalışma günü sayısına ulaştığı ve primlerini ödediği halde yaşının dolmasını bekleyenlerin mağduriyetleri giderilecek. 3 ayda bir 437 lira ödenen 65 yaş aylığı 900 liraya çıkartılacak. Esnaf giderleri vergiden düşecek. Yatak odalarındaki kasalarda, ayakkabı kutularındaki paraları değil, ülkenin tüm sorunlarının sıfırlandığı bir Türkiye geliyor. İşçinin, emeklinin, memurun, esnafın, çiftçinin yüzü CHP iktidarında gülecek” dedi.



CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ednan Arslan, Selçuk’ta vatandaşlardan partisine büyük ilgi olduğunu söyledi. Arslan, gece de CHP İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği dayanışma yemeğine katıldı, “Gençler bizim geleceğimiz. Sizlere çok güveniyoruz. 2014 yerel seçimlerinde kaybettiğimiz Selçuk Belediyesi’ni önce genel seçimlerde, sonra da yerel seçimlerde geri alacağız. Siz gençlere güvenimiz sonsuz. Bende sizler gibi gençlik kollarından geldim. Gençlik kolları partinin okuludur. Bizlerde bu okuldan geliyoruz. Geleceğin Türkiye’sini siz gençler inşaa edeceksiniz.” dedi.



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.