Dolar 32,3621
%-0.37
Euro 34,6962
%-0.32
Altın 2.390,400
%-1.33
Bist-100 10.170,00
%1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli Gamze, 6 gündür kayıp

İzmirli Gamze, 6 gündür kayıp

İZMİR'de, bipolar bozukluğu tedavisi gören 19 yaşındaki Gamze Kayardı, 6 gün önce hastanedeki rehabilitasyon kursu için çıktığı evine bir daha dönmedi. Polise kayıp başvurusunda bulunan ailesi, kendi imkanlarıyla yaptığı aramalardan da bir sonuç alamadı.

  • Ege Postası
  • 25.05.2016 - 12:59
Konak Üçyol'da ailesiyle yaşayan Gamze Kayardı, geçen 19 Mayıs Perşembe günü, hastanedeki tedavi amaçlı aldığı rehabilitasyon kursuna gitmek için evden ayrıldı. Bipolar bozukluk tedavisi süren Gamze Kayardı, hastanedeki işleri bitmesine rağmen evine dönmedi. Bunun üzerine yasa gereği 24 saat bekleyen aile, kendi aramalarından sonuç alamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. O andan itibaren de hem polis hem de aileyi aramalarını sürdürdü. Aradan geçen 6 güne rağmen bir sonuç alınamadı. 

AİLESİ DUYARLILIK VE YARDIM İSTEDİ
Gamze'nin hayatından ve başına kötü bir olay gelmesinden endişe eden ailesi, kızlarının kapalı olan cep telefonunu hiç açmadığını, sosyal medya hesaplarında da paylaşımda bulunmadığı için iz bulamadıklarını açıkladı. Aile adına açıklama yapan abla Aysel Kayardı, “Kardeşimin bipolar bozukluğu bulunuyor ve tedavisi sürüyordu. Yakın tarihte babamızı kaybettik. Bu nedenle şu sıralar başta kriz geçirmek olmak üzere çeşitli sağlık problemleri yaşayabilir. İlaçları yanında değil. Gidebileceği her yere baktık, arkadaşlarıyla görüştük ancak bir sonuç alamadık. İzmir ya da başka bir şehirde olabilir. Kendisi için endişe içindeyiz. Evden çıktığında üstünde yeşil tişört ve gri eşorfmanı vardı. Hasta olduğu için kendini koruyamayabilir. Görenler lütfen 0553 292 53 30 numaralı telefondan ailemize, ya da 155 Polis İhbar Hattı'na haber versin" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.