Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ayşe tatile çıkarken... Fotoğraflarla Kıbrıs Barış Harekatı

Ayşe tatile çıkarken... Fotoğraflarla Kıbrıs Barış Harekatı

Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi tarafından hazırlanan “Kıbrıs Barış Harekatı Fotoğrafları Sergisi" Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı'nda açıldı.  Ayşe tatile çıkarken...

  • Ege Postası
  • 25.05.2016 - 11:00

İzmir Şube Başkanı Emekli Albay Mehmet Gökmen ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen sergiye, dernek üyelerinin yanı sıra İzmir Valisi Mustafa Toprak ve diğer davetliler de katıldı. Sergide Kıbrıs Barış Harekatı ile ilgili fotoğrafların yanı sıra Kore ve İstiklal Savaşı'nda çekilmiş fotoğraflar da yer aldı. 

Başlangıç parolası "Ayşe tatile çıksın" olan Kıbrıs Barış Harekatı'na ait anları ölümsüzleştiren fotoğrafların yer aldığı sergi açılışında konuşan Vali Mustafa Toprak, şehitler kadar gazilerin de gönüllerde büyük yeri olduğunu ifade ederek, kendilerine minnettar olduklarını söyledi. Dernek Başkanı Mehmet Gökmen ise her zaman yanlarında olan İzmir Valisi Mustafa Toprak'a duydukları sevgi ve saygıyı dile getirdi. 42 yıllık fotoğraların yer aldığı sergi 3 gün süreyle gezilebilecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.