Dolar 32,2536
%0.04
Euro 34,7803
%0.02
Altın 2.401,760
%-0.31
Bist-100 10.175,00
%-0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’in geleceği İzmirlilerle birlikte çizilecek

İzmir’in geleceği İzmirlilerle birlikte çizilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin değişen ve artan ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak 2015-2019 Stratejik Plan hazırlıklarına başladı. “Katılımcılık” ve “birlikte yönetme” düşüncesinden yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, yeni stratejik plan çalışmalarında kentin farklı kesimlerinden gelen istek ve önerileri de dikkate alacak.

  • Ege Postası
  • 07.06.2014 - 09:06
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan çalışmalarına başladı. Çalışmaları kapsamında “katılımcılık” ve “birlikte yönetme” düşüncesini esas alan Büyükşehir Belediyesi, Başkan Aziz Kocaoğlu imzasıyla ilçe belediye başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, parti temsilcilikleri, üniversiteler, spor kulüpleri, sendikalar, dernekler, muhtarlıklar ve basın kuruluşlarına birer yazı göndererek kentle ilgili görüş ve önerilerini sordu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gönderdiği yazıda 'yerelde kalkınma' hedefiyle yola çıktıklarının altını çizerek şunları söyledi:
“İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bağlı kuruluşları ESHOT ve İZSU olarak, çağdaş kamu yönetiminin tüm kriterlerini yerine getirirken, aynı zamanda yaşam kalitesi her geçen gün daha da artan bir İzmir için çabalıyoruz. Bu kentin ‘kalkınma hedefiyle yola çıkmış yerel yönetimi’ olarak öncelikle 2015-2019 dönemi Stratejik Plan çalışmalarımızı sizlerin de katkısıyla hayata geçiriyoruz. Katılımcılığın esas olacağı bu çalışmalarımızda, paydaşlarımız olan siz değerli hemşerilerimizin görüş ve önerilerinin bizim için önemli bir yol gösterici olacağına inanıyoruz. İzmir’i ‘yerelde kalkınma’ hedefiyle büyüyen girişimci bir kent haline getireceksek, bunu sizlerle birlikte başaracağız. Dolayısıyla yürüttüğümüz çalışmalara ilişkin beklentilerinizin, İzmir halkına en iyi hizmetin sunulabilmesi açısından yol gösterici olduğuna inanıyoruz”.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurum ve kuruluşlardan görüş alma süresinde son tarih olarak  16 Haziran 2014 belirlendi. Bu tarihe kadar Büyükşehir Belediyesi'ne iletilecek olan öneriler değerlendirilerek Stratejik Plan oluşturma çalışmalarında kullanılacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.