Dolar 32,4951
%0.18
Euro 34,8485
%0.31
Altın 2.435,750
%-0.12
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’i Londra’da tanıtacaklar

İzmir’i Londra’da tanıtacaklar

ETİK (Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bülent Tercan ve Sevda Zorlu, İzmir Valisi Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret ederek, Kasım ayında Londra’da düzenlenecek WTM (World Travel Market) Turizm Fuarı’na ETİK olarak katılımlarıyla ilgili bilgi verdiler.

  • Ege Postası
  • 19.10.2012 - 10:06
İZMİR -İzmir Valiliği, İZKA ve ETİK işbirliğiyle, dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan WTM Londra Turizm Fuarı’nda İzmir’i temsil edecek olan ETİK, 5-8 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan organizasyonda, İzmir’in EXPO 2020 adaylığını dünya kamuoyuna duyurma misyonunun yanı sıra İzmir’in genel anlamda turizm yönünün de tanıtımını gerçekleştirecek.


EXPO 2020 VİTRİNİ LONDRA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

ETİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, WTM Londra Turizm Fuarı’yla ilgili İzmir Valisi Cahit Kıraç ile gerçekleştirilen toplantının son derece verimli geçtiğini, fuara katılımın yanı sıra valilik başkanlığındaki bir heyetin İngiliz BIE delegeleriyle de lobi faaliyetleri gerçekleştirerek, EXPO 2020 sürecinde İzmir’in elini güçlendireceğini aktardı. Bu önemli fuar organizasyonuna dünyanın birçok ülkesinden katılımların gerçekleşeceğinin altını çizen Tercan, İzmir’in EXPO 2020 adaylık süreci için WTM Londra Fuarı’nın son derece önemli bir fırsat olduğunu belirtti.


Tercan, konuyla ilgili olarak, “WTM, dünya çapında trendlerin takip edildiği, önümüzdeki yıllarda turizm sektörünün gideceği yolun belirlendiği çok önemli bir turizm fuarı. İzmir EXPO 2020 adayı bir şehir ve WTM Londra’ya dünyanın birçok ülkesinden katılım gerçekleşecek. Bu bakımdan bu fuar, İzmir’in EXPO 2020 adaylığını dünya kamuoyuna sunmak için önemli bir vitrin. Bu fırsatı İzmir olarak en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz ve bu yönde hazırlıklarımız devam ediyor. Bugünkü ziyaretimizde Sayın Valimiz Cahit Kıraç’a, WTM Londra Fuarı’nın stant hazırlıkları, katılım durumları, etkinlik ve son gelişmelerle ilgili bilgi aktardık. Sayın Valimizin himayelerinde çok başarılı bir fuar geçirmeyi ümit ediyoruz” dedi.

 

WTM Londra Fuarı’nda yalnızca EXPO 2020 adaylık vurgusunun yapılmayacağını, İzmir’in genel anlamda turizm yönünün de ön plana çıkarılacağı bir tanıtım gerçekleştirileceğini de aktaran Tercan, “ETİK olarak bu fuarda hem EXPO 2020 adaylığımızın tanıtımını hem de İzmir’in genel anlamda turizm yönünün tanıtımını gerçekleştireceğiz. Deniz, kum, güneş, İzmir’in sahip olduğu tarihi, kültürel varlıklar, İzmir’in sahip olduğu kongre turizmi olanakları ve İzmir’in yaşam şeklini en iyi şekilde Londra 2012 Fuarı’nda tanıtmayı planlıyoruz. Sayın Valimize, bizlere bu yönde verdiği katkılardan dolayı İzmirli turizmciler olarak minnettarız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.